User Name
Password
Register

Go Back   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07.02.2012, 00:10   #2281
zeljko
Banovan!

Downloads: 561
Uploads: 21
Instruments: Harmonika +Korg Pa 600
Interesovanja: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast

Ova se vuce u sebe tj.u pluca kao i prava,samo sto ne ujeda kao prava,ali ima ukusa duvana...pa skoro kao i one ligt cigarete ,a dimil dimi heheh..

A Dell hvala ti na prepravci posta druze...ti ces dobiti dvije pivkare ako se prodjem pusenja

hahah cuj to?Znaci sto je na njemackom otrov na engleskom je poklon Koji lud narod hehehe

Last edited by zeljko : 07.02.2012 at 00:11
zeljko is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2012, 15:02   #2282
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Downloads: 1061
Uploads: 560
Instruments: Yamaha PSR 9000
Interesovanja: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Send a message via ICQ to Vaxter Send a message via MSN to Vaxter Send a message via Yahoo to Vaxter Send a message via Skype™ to Vaxter

Željko, kupi samo veću cigaru i u nju sipaj ulje sa nikotinom, pa polako smanjuj količinu nikotina.
Neće ti nedostajati prava cigara.
Drugar koji puši preko 25 godina po paklu-dve Winston-a 100s je već više od godine na električnoj.
Ako njemu ne fali pljuga neće nikome.
Old 07.02.2012, 15:58   #2283
zeljko
Banovan!

Kakvu vecu cigaru i koje ulje?Ne poznajem to heheh...Druze ja pusim 4 kutije dnevno i isto sad ce oko 20 godinaAko me zaobidje rak pluca onda ce biti cudo nevidjeno i uci cu u knjigu ginesovih rekorda
Old 07.02.2012, 16:03   #2284
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Downloads: 681
Uploads: 10
Instruments: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesovanja: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Send a message via MSN to Dell Send a message via Skype™ to Dell

Dobro je, sad znamo da Vax nije zatrpan na Kopu Inace Zeljko, imas jos istih rijeci sto razlicito znaci, tipa art, ti znas da je to nacin na Njemacki, ali na Engleski je umjetnost Hvala na pivi, prihvatam

Dell is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2012, 16:09   #2285
zeljko
Banovan!

Dell kuzim heheh...Ma druze bice i gajba pive samo kad bih se nekad sreli negdje nije problem...Ja volim da popijem dobro i hladno pivce za zivinice tj zivce
Old 07.02.2012, 16:32   #2286
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Downloads: 677
Uploads: 7
Instruments: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesovanja: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Send a message via Yahoo to mirandess Send a message via Skype™ to mirandess

zeljko, ja imam isto e-cigaretu, ali brate isto kao da ima na njoj 0,000007 nikotin 00000001 katran, nema nikako onog "smeka" i jacine.... uspio sam sa njom izgurati 10-ak dana, i zapalio pravu cigarararu, nesto se bio nasekiro.... U svakom slucaju dobra stvar!!! Nakapas na onu spuzvicu i samo duvaj Niz moravu vetar duva zelja E-cigaru duva ahahahaha sretno ti
Old 07.02.2012, 17:07   #2287
zeljko
Banovan!

Heheeh Mirandese Eto hita,samo da Dell jos doda koju recenicu i bacamo se na snimanjeOva moja elektronaska cigareta ide na patrone koje se mijenjauju i ne sipam sam ulje...Bas sam jucer narucio jos dvije da imam da mijenjam dok se jedna puni na usb ovu cadim heheh....Stvarno slaba skroz i fali mi ono kad me lupi po plucima,ali jbg kad bih lupala kao prava ne bih se nikad ni odvikao pusac koji pusi 5 cigareta dnevno,a kamoli ja koji pusim jednu za drugom tako reci i cim otvorim oci grabim cigare i kafu...cudo da sam jos ziv

Da se usput i pozalim mad anije ovdje mjesto....Otac mi je umro u 48.godini zivota od raka,a sad od ne davno majka isto tako bolesna i ima na plucima tu opasnu bolest,a i vidjam se cesto sa nasim drugom Zdravkom kojeg sam upoznao ovdje na yu-midi koji zivi ne daleko od mene u minhenu...Bas je bio proslu subotu kod mene i malo sviruckali tj vise on na harmonici a ja pjevao...Steta da nismo imali neku kameru pa da snimio koju sevdalinkicu sto smo pjevali pa da postavim..nadam se da ce mo i to uspjet jednom da odradimo za uspomenu,jer i on je tesko bolestan,i bori se ko vuk da prezivi...kaze mi da mu najvise pomaze dok svira i da nije bilo te ljubavi prema harmonikama ne bih toliko izdrzao....Legenda je covjek i ja mu se divim kako jos ima snage da dodje kod mene i da mu jos nije bilo mrsko da ponese novu guerinku koju je kupio da mi pokaze,a uz to putuje cesto i vozi sam auto...Saznao sam od njega da je skoro bio i kod Krese u zagrebu i ispricao mi je da je Kreso ljudina kakvog na daleko nema i da ga je super docekao....Kad sve to vidim i kako se ljudi pate sa tom bolescu doslo mi je da bacam ta govna tj.cigarete da bar pokusam sada ako nije kasno da izbjegnem tako nesto..pozz
Old 07.02.2012, 18:30   #2288
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Downloads: 3442
Uploads: 19
Instruments: Korg PA3X
Interesovanja: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Baci i tu elektricnu. Samo je do tebe, da ti resis da kazes ne cigaretama a ne da se prenemazes tu. Isto kao kad raskidas sa devojkom koju volis, tesko je u pocetku ali sve prodje ako rascistis neke stvari u svojoj glavi.
milepsr is offline   Reply With Quote
Old 15.02.2012, 19:32   #2289
caka012
Ovaj baš voli da kuca

caka012's Avatar

Downloads: 388
Uploads: 7
Instruments: PSR 3000, Triton LE, jedan stari kontrabas i jedna bas gitara
caka012 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Send a message via Skype™ to caka012

Posle 18 godina pusenja (poslednjih par godina 2 - 2,5 pakle LuckyStrike dnevno), resio sam i batalio. Vec 7 godina ne pusim. Od trenutka kad sam batalio do sada nisam ni jednu jedinu cigaru zapalio. Mislim da je to jedini nacin, nikakve usb cigare, nikakvo postepeno prestajanje i smanjivanje... samo resis, stisnes reproduktivne organe, pomiris se sa cinjenicom da ces da se ugojis 14kg i izbacis iz kuce sve cigare, upaljace i ostale stvari koje te podsecaju na cigare i kazes "prestao sam da pusim". Jos ako imas podrsku ljudi oko tebe i porodice, uspeh je garantovan.

Posle toga sledi odvikavanje od hrane, ali to je vec druga prica koju mora neko drugi da isprica, ja se nisam odvikao.

Last edited by caka012 : 15.02.2012 at 19:34
caka012 is offline   Reply With Quote
Old 15.02.2012, 19:49   #2290
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Downloads: 681
Uploads: 10
Instruments: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesovanja: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Send a message via MSN to Dell Send a message via Skype™ to Dell

Ma ne treba se ni odviknut od hrane, bolje umrijet od srcke, to te zvizne, ne mucis se, nego ne daj boze od raka pluca, gdje polako umires.

Dell is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ajde, hvalimo

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules