|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2012
Mjesto: Bosanska Krupa
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x
![]() |
![]()
1.zajedno smo mnogo toga prosli
2.ne znam ja muski da poginem 3.daj mi malo vremena.. 4.zena udata zagrli me ti eh da nisi tako lijepa kaldrma kosava ja znam kada bi me pitali maskarada sve mi dobro ide osim ljubavi pod sjajem ruzicastih zvjezda-agdfga cgadgfga ja potpuno trezan umirem a mol miso moj fis losa putnicka jesen u mom sokaku c mol lijte kise g mol 99 zena -dzej h mol usne vrele kao zar uvenut ce jasmin bjeli udahni duboko a mol bjele ruze g mol ja zivim sam g mol ne slusaj majko a mol dijabilik kupi me litar krvi natasa nevjera moja kremen pozdravi je pozdravi sta cu mala s tobom biser bjeli brena barbika pokloni poljubac uspomene - ana bekuta i zanesen tom ljepotom samo je nebo dom ne mogu bez tebe ja 100%-amadeus nikom nije zao kao meni sanja -koke lepotan hajde nocas mi dodji ja ne volim rjecima vec srcem delija momak hajdemo dalje moja tugo volim te .. ovdje ima svasta,ako kome treba.pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
jesen u mom sokaku c mol
lijte kise g mol 99 zena -dzej h mol usne vrele kao zar Ovde se trazi POP/Rock repertoar kolega, dajte malo ozbiljnosti, molim vas.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Adele-Rolling In The Deep
Michael Jackson-Billy Jean Sade-Smooth Operator Michael Telo-Ai se eu te pego Zaz-Je veux Teksa industrija-U meni jesen je MVP-Celu noc i celi dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
acekorg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|