|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Tranzit, zar nije to malo preskupo (2500-3000 eura) za Behringer x32 s' obzirom da za taj novac postoji MIDAS,a cini mi se i za manje GB Soudcraft (mada na njemu nisam radio ali sam cuo sve najbolje), jeste da su analogni ali ih mnogi smatraju samim vrhom (posebno MIDAS). I ne nerviraj se toliko oko podele pojedinaca na mix. za narodnjake i zabavnjake, to je nesto sto mora da postoji (previse bi bilo monotono bez njih) :-)
Burli je dobar sa ovim stelovanjem "na koliko sati" :-). Sto se tice digitalnih miksera plasi me to sto se najcesce pominju u vezi snimanja zvuka, povezivanja na komp i sl. dok nekako vrlo malo mogu da nadjem iskustva sa zivih svirki, tj. onoga sto mi radimo. Kada bi ih bilo vise pa poneti i jedan i drugi mix na svirku i najrealnije uporediti. Ovako samo mozemo citati brojeve, mogucnosti na papiru koje skoro uvek izgleaju skoro idealno (kao i kampanje i programi politickih stranaka) , kad ono posle izbora miksera (ili politicke stranke) ni iz jednog niti iz drugog realno ne izlazi ni blizu onoga sto pise u performansama :-) i sta onda....trudimo se da cujemo ono cega nema... Burli, gde mogu da vidim taj oglas za DDX? Kad bi to bilo dosta jeftinije kupio bih ga za kucu i za poredjenje sa analognim, a i za proucavanje,da imam na cemu da naucim nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Promijenjeno od tranzit (13.02.2012 u 04:25 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Pitanje i za Tranzita i za Sinisu jer vidim da iza vas stoji bogato iskustvo: malopre sam pomenuo na cemu radi moja grupa (A&H ZED 428,Lexicon MX300),mozete li mi reci sta mogu da ocekujem u kvalitetu,cistoti tona ukoliko bih recimo koristio Yamahu 01v96 ili mozda taj Presouns koji pominjete ( da li bi dobio bolji,kvalitetniji izlazni zvuk) i koja je razlika u kvalitetu po vama izmedju 01v96 i Presouns-a ili sta jos bolje kupiti do 2000 eura od digitalnog? Znam da mnogo pitam i izvinjavam se ako smaram ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|