|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
SUludo je porediti Tritona Le koja je najjeftinija korgova serija sa Kurcvajlom.Mislim da ces tesko naci klavijaturu (pa i dosta skuplju od LE-a) koja ce se cuti bolje od Kurcvajla.Za to sto ti zelis da sviras (klaviri i ostalo sto si pomenuo da je lose kod Le-a) nisi smeo da kupujes Triton Le. U njemu mozes naci OK sinteticke farbe, poneki pad, pa cak i klavir koji pojedinci ubacuju ne izadje lose u svirci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da, sada i ja to vidim. Ali mislio sam...pa u pitanju je puno novija klavijatura ali nije to to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
ode tema opet daleko..hehehehe al kad smo kod K2000 a di su tu klaviri i sax,strings i ostalo zvuci ko DX,kako se uvijek neko nadje pametan,K2000 ima losiji klavir od DX11,na DX barem ga iskoristis za Baskontru.hahahahahaha ... a ipak je k2000 sint puno,puno veca klasa od Le....cova nije trazio savjete koji sint bolji nego set...pozzzz
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (19.02.2012 u 14:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
ja smatram da fabricke boje i te tako nisu dovoljne za zabavnu glazbu! to je takorekuc samo jedan start up set od kojeg u pocetku nista nevalja, nego je stvoren da se moze razno napravit od njih pomogucu efekata i equalizera! jer kad bi oni napravili fabricki set koji odgovara rock muzici, bilo bi teze napravit od njega nesto koji ce odgovarati npr. za jazz muziku! ti zvukovi su jako neutralni. ja sam svoj triton uzeo od jednog klavijaturiste iz jednog pop benda, citav set je bio sredjen za njihovu svirku, meni malo koristan pa sam ga nazalost izbrisao, a bilo bi bolje da sam ga sacuvao pa bi eto moga upload ovdje. Pre naglo sam ga resetovao!
postoju setovi za strane glazbe napravljenih od sredjenih rom boja (vjerovatno ce ti bit dobri i za nasu zabavnu glazbu), znam par stranih stranica gdje ih ima za skinit samo mi nije jasno jeli smijem stavit link, ako koga zanima rec cu mu stranice ili neka potrazi set za korg triton na google , vecinom ce mu izbacit te najpoznatije na koje mislim. pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Slazem se sa Brajom.. a i ja znam za neke "strane" sajtove, ali to verovatno ne sme ovde da se kaci, mislim na linkove tih stranica.. ali zato je tu google
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|