|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
A ajde mu ti objasni gde će posle da nađe scsi (skazi) lako je reći kupi, ama nema ga nigde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ma znam da ga je tesko naci, al se ipak nadje,samo mora biti uporan. Moj kolega je odneo HD kod prijatelja i napunio ga sa mnogo raznih setova,semplova i koje cega....Do danas nije kupio scsi....kaze ne reba mu (tu se ne slazem s njim).Neka neko pomogne i napuni HD sa mnogo materijala,a u medjuvremenu ce se vec naci neki skazi.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rrahmanjinov za ovaj koristan post: | brajo456 (15.02.2012) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Skoro je prodan na jednom sajtu za 350 din. a moze se naci samo treba pratiti oglase. Mene zanima gde naci Le za 350-400 eu ako ima je to realna cena? Ovde u Srbiji ja ga nisam nasao ispod 450,a idu do 600eu sto je stvarno mnogo za tu klavijaturu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
I meni je bila cudna i niska cena.Sto se Tritina LE tice cuo sam slicne cene koje pominje Sinisa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|