|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
To nisu mane, već potrošni materijal, kad strada mikroprekidač ispod plastike tastera ljudi čine još veću grešku i pritiskaju jače, a potrebno je da se zameni mikroprekidač, koji košta 0,50evra.
Flopi takođe brža strada kod onih klavijatura kod kojih se više eksploatiše, a to su klavijature takvog tipa kao pa50 koje nemaju drugog načina povezivanja-ubacivanja materijala nego preko fdd. A i diskete znaju da brljave posle određenog broja učitavanja-presnimavanja pa nekad ljudi misle da im ne radi flopi drajv. Sve u svemu nema nikakvih problema s tom klavijaturom osim onih koje su izazvane nepažnjom ili nemarnošću, za razliku od modela pa800 koji je poznat ko "kvalitetu" memorija i glavne ploče. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | micobl1 (15.02.2012) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Ja imam samo rijeci hvale za svoju PA50
![]() Duuuuugo vremena sam radio samo s njom i nikad, ali bas nikad me nije izdala. Za pare koje das za nju, nema zahvalnije klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|