|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa dobro, onda je super, bar nadji coveku za jeftinije pare.Pokusaj i onog sto prodaje pa1x za 1369 e, daspusti tih 369 e, mozda ce i da te poslusa.Brate ajde ovako, ako nemamo coveku da damo neko konstruktivno resenje onda da se jai ti ovde ne prepiremo, ispade dijalog izmedju tebe i mene, ja sam samo napisao neku realnost, kakva je takva je, i opet kazem zavrsi coveku posao i nadji mu klavijaturu ako vec mozes za jeftinije pare.
Pozdrav. Zaboravi i ovo da napisem sto se tice tih izdvajanja jos 50-100 e, mozda i ne moze svako da izdvoji jos i o tome covek treba da razmislja. Jos jednom pozdrav i sve najbolje. Promijenjeno od dekipa (19.02.2012 u 16:41 sati) Razlog: Dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.09.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 494
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7
Interesi: Medicina, muzika
![]() |
![]()
Hvala svima na savetima. Iskreno, i ja bih voleo Pa1x, ali ovih 1000e sam stavio vise da bi bila neka okrugla cena a sa tim parama bih trebao da uzmem klavijaturu plus da smestim mozda neke "nepredvidjene" troskove, bilo za setove ili za nesto drugo. Moj favorit za sada je Pa80, s tim sto ne znam za te Yahahe iz PSR i PSR s serije kako stoje sa semplovima.U principu meni i ne treba mozda za sad Pa1x, mozda mi je i Pa80 mnogo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]() Citat:
http://www.korg.co.uk/products/profe...cification.asp
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
bolan 16 oscilatora je, nije 80 (pise 80, pise i za pa2xpro 120) ali to nije to, udji u sound mode>meni i procitaj koliko oscilatora imas, 16, ne moze imati "tih 80" na koje mislimo, po tome bi bio bolji od pa3x-a(a i pa3x nema toliko).
![]() Sorry za offtopic narode ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (19.02.2012 u 16:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nemanja ne govorim o plastici vec o elektronici,a i plastika je kvalitetnija. Do zakljucka sam dosao tako sto imam servis i radim klavijature. Ako ces zbog 64mb da visis svakih 5-6 meseci kod majstora onda ti se bas isplati.
![]() Sent from my LG-E900 using Board Express |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Potpisujem ono sto je sinisa rekao!
Pa1x bi bilo najbolje moguce resenja ali cena ide oko 1200 najmanje i to retko ali i pa80 mi bio vise nego dobar,za 800e imas ekstra stanje sa karticom i hard diskom i ostace ti para za dobar mikrofon ![]()
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]()
@Skoricnik , @mirandess
Znam ja za to u Sound meniju kad editujes sound i u poglavlju sound basic imas tih 16 oscilatora kojima mozes da upravljas.Ali ja sam napisao tih 80 kao sto sam video u specifikacijama na korgovom sajtu..kao sto pise da pa50,80,1x imaju 62 a pa800,2xpro imaju 120 oscilatora.. bar tako pise. ![]() Izvinite ako sam odstupio od teme ali samo kolegama da objasnim da ne zelim da ulazim u bilo kakvu raspravu i nisam nista lose mislio samo sam tu informaciju video(misleci da je ispravna). Pozz ![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo da odgovorim....Pitane su one kolege koji prodaju one klavijature....Odgovorili su mi ovako:
- Roland G70: "Mogu da ga dam za 1000e,ali nista ispod..." - Korg Pa1x: "Druze,nemogu ga spustiti ispod 1300e,eventualno 1200e,jer je stvarno dobra klavijatura,a i dajem extra sredjene setove i boje i torbu",.... i neznam sta jos....Tako da ti ovo prenosim sta su mi rekli,pa ti sad odluci sta radis....Ako ne resis za ovaj gore Roland ili koji evro gore pa uzmes Korg Pa1x,onda ti ne preostaje nista drugo,nego Korg Pa80 sa 16MB karticom i to je to....Pozdrav i srecno u kupovini ![]()
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kolega "nikadvisekorg" sad onu moju izjavu za vokalist malo izvadi iz konteksta.
![]() Kolega je na pisao da na pa800 ima vokoder,a na pa1x ne sto je sasvim netacno jer ni jedan nema vokoder,a vokalist imaju oba. Mnogi kazu da na pa1x radi bolje ali ja ga licno nisam testirao tako da ne mogu da potvrdim. Sad da se vratimo na temu. Posto koliko sam shvatio kolega planira da mu ostane nesto jos od tih 1000 evra posle kupovine klavijature,onda mu ne preostaje nista nego pa80 ali moj predlog pre Pa80 je sledeci: GEM wk6 SE cena oko 800-900 eu ram 32Mb Pa50 + Triton LE cena oko 800-900 eu Le 32Mb Yamaha PSR 9000 sa torbom 800 eu eno je u oglasima e sad kolika je Ram neznam ali ide do 64Mb |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer 1000 e korg yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|