|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Ovako da vas obavjestim, ja sam inace harmonikas , Osnovnu muzicku zavrsio sa harmonikom i svirao sam (nema gdje nisam) sa harmonikom i lakse mi je na njoj svirati. Sto se tice predhodnih klipova to zanemarite i meni je sve to dosadno i ruzno zvuci. Sto se tice ucitelja i tih fazona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne treba da te obeshrabre gornji komentari vec naprotiv. Ajd' da cujemo i taj novi snimak, mozda se i promijeni misljenje. Ako bude kako valja i kako pises u proslom postu, ja se prvi kajem i odmah idem u cosak da klecim na kukuruzu.
Promijenjeno od tranzit (22.02.2012 u 10:47 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | aleksakorgpa500 (22.02.2012) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]()
Ajde izbaci pa da cujemo,da pregrizem jezik ako sam pogresio!
![]()
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.09.2010
Mjesto: BiH
Downloads: 43
Uploads: 6
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Korg PA600QT
![]() |
![]()
Iskreno da ti kazem sto se svirke tice, moje je misljenje da puno ubacujes necega sto nije u pjesmi i ne zvuci dobro, jer sam navikao samo na original zvuk. U redu je to kad se rade improvizacije, ali pokusaj pjesmu svirati onako kako je original i slusaj puno vise melodiju original pjesme. Trilere sviras netacno. Evo u zadnjih nekoliko komentara si napisao da ides u muzicku skolu, tako da ti se to ne bi trebalo desavati. Ako ti je ovo improvizovanje neko zezanje, hajde osviraj nesto u originalu pa postavi, tako da onda znamo da smo u krivu. Sretno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|