|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
mislim da je kolega @Morison napisao da se sinhro stop dobija dvoklikom na sinhro start,tako da funkcija postoji,ali ne i posebno dugme
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
sinhro start, ja mislim da se nalazi sa leve strane iznad sinhro stop.
A tempo je pored njega,dva dugmeta jedno za usporavanje a drugo za ubrzavanje. Postavio sam ja manual od BK5 ovde na forumu,verovatno ce ga moderatori propustiti uskoro pa cete moci i sami da pogledate. Dodato: evo sad sam proverio,ima ga u downoad sekciji
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (23.02.2012 u 18:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Postoji taster HOLD,a sto se tice favorit banki ne razumem sta ima tu lose ako su ih izbacili i onako su obicno bili ograniceni na 144 mesta po setu. Pored Music Asisstant su po meni sasvim nepotrebni ja ih na E80 ni ne koristim jer je M.A. mnogo prakticniji bar po meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@nesaband
Sada sam pogledao sliku nema sinhro stop. Ispod sinhro start je dugme start stop. A bas sam se razocarao ako ne moze tempo da se menja na tockicu. A bas sam planirao da menjam mozda gw 8 za njega. A ako je, kao sto kaze Mladja, sinhro stop ustvari dvoklik na sinhro start to je onda slicno kao na G 1000 sto je bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|