|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Citajuci tvoje postove ja ne videh ni jednom recju da si ti imao nameru da kupis potpuno nov instrument. U nekoliko tvojih narednih postova takodje nam nisi rekao da ti je namera da kupis nov instrument(da te vise ne citiram) vec si postavljao razna pitanja uglavnom nam objasnjavajuci nam da si pocetnik,neiskusan itd. Da skratim "@nesaband... Cemu ovo pisanje???" Evo da ti odgovorim. Ja imam pravo da iznesem svoje misljenje i retko kad sam pogresio u svojoj proceni. Da sam ja kojim slucajem admin ili moderator na ovom forumu verovatno bih reagovao drugacije,ali posto nisam bar imam pravo da uvek iznesem moje misljenje kao i svaki ravnopravni clan foruma. Meni je sasvim svejedno koju ces ti klavijaturu da kupis,to je tvoja stvar ali ako vec postavljas pitanja ovde na forumu onda ocekujemo od tebe da sam procenis sta je za tebe najbolje,a lepo ti je @tranzit u jednoj kratkoj recenici objasnio bas sve. toliko od mene. Veliki pozdrav od mene i neka ti je srecno sa Korgom PA50
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega spooxjunior bez mnogo nervoze molim vas
![]()
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA50SD
![]() |
![]()
@Dell, ja sam potpuno smiren...
@nesaband, Naravno da imate prava da iznesete svoje misljenje. Ja i dalje smatram da ta Vasa izjava nije na mestu.... Svako ima prava da iznese svoje misljenje ali sve dok to ne vredja drugoga... a iz one recenice se vidi da Vi mislite da sam ja lenj i da me mrzi da sredjujem klavijaturu, nego da sve zelim da skinem free cim sakupim postove. Jednostavno nije lepo da tako govorite o nekome... pogotovo koga ne poznajete... Zato sam reagovao ovako....... Veliki pozdrav i Vama i sve najbolje... |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@spooxjunior
citat: "Izgleda da opet moram da ponovim da sam hteo da kupim nov instrument." niste mi odgovorili i dalje na moje pitanje. U ovoj recenici vi po prvi put kazete da zelita da kupite iskljucivo nov instrument. To ni u jednom postu koji ste ranije naveli niste napisali. U toj situaciji bi nasi postovi krenuli drugim tokom pa bi vas obavestili da nov GW8 ne mozete nabaviti za 700eura i tu bi se prica zavrsila. Procitajte svoje postove u ovoj temi i slobodno me demantujte. Ako vam to uspe ja cu vam se onda izvinuti za onaj post na koji ste reagovali ali tesko da ce do toga doci. ja stvarno ne vidim na koji sam vas nacin uvredio? moje kolege i ja smo se trudili da vam pomognemo na najbolji nacin. Citiracu ti kolegu @tranzit koji ti je lepo rekao sve u jednoj recenici a vi sami odlucite sta cete da cinite. Citat:@tranzit " Nisi pazljivo procitao vrlo direktne i argumentovane savjete koje su ti dali Boban i Nesa pa bi bilo dobro da ih ponovo procitas i promijenis odluku jer izmedju PA50 i GW-8 je decenija razlike u tehnologiji i kvalitetu, naravno u korist ovog drugog. Porediti uopste ta dva instrumenta je nebulozno, kolege su vec navele zbog cega, pa da ne ponavljam. Ajd' citaj jos jednom, ne cini gresku bez potrebe."
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA50SD
![]() |
![]()
@nesaband,
Prosto je neverovatno dokle ste spremni da idete. Uopste se ne radi o tome koji instrument sam trebao da kupim, ili koji je bolji, dal cu da kupim nov ili polovan... Nista od ovoga nije vazno... jer sam ja reagovao na ovu vasu izjavu, pa da je opet navedem, "Brate,ne vredi da kolega cita,znam ja sta njega muci,treba sesti i srediti GW8 a za PA50 misli da ima kvalitetnih setova pa kad skupi dovoljno postova onda ce da skine sa foruma a za GW bi morao da zagreje stolicu i da se dooobro namuci posto nema setova za dzabe." Ne znam dal zbog svog ponosa ne zelite da priznate da niste bas dovoljno razmislili kad ste ovo napisali (jer ipak, i pored ove nase male razmene misljenja, ja smatram da niste zlonamerno ovo napisali, vec onako ishitreno i bez razmisljanja).Nema razloga da navodite neke moje postove, jer oni nisu bitni za ono sto je meni zasmetalo u Vasem postu, a koje sam citirao iznad. A sto se tice klavijature, nema razloga da toliko citirate gosn Tranzita, covek je bio potpuno jasan kad je napisao svoje misljenje. Ali sa druge strane ako bas zelite da citirate Tranzita, slobodno to radite, ja vam to ne zelim, a i ne mogu zabraniti, samo navodim da nema potrebe. I na kraju da budem jasan, Ne ocekujem nikakvo izvinjenje... smatram da i nema potrebe za tim... osetio sam se prozvanim, tj. primetio sam da je neko o meni pisao na neprimeren nacin, i samo sam zeleo da na to skrenem paznju.... Ali Vi nekako ovo pretvarate u raspravu za koju sam siguran da niko ko bude pronasao ovu temu, nece zeleti da je cita.... i samo ce gubiti vreme... Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|