|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.08.2010
Downloads: 620
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo ovako.Od kada sam stavio 2 iste edo ram memorije od 16 mb i obrisao sudo set nepojavljuje se taj problem doduse nisam probao na slisalicama, probacu.Slusalice koristim nocu.Recitemi jos zasto sluze 4 slota za memorije na pa1x kad stavim 2 puta po 16 zasto su jos ona dva slota kad pa1x prima samo 32 mb?Jel da stavljam u levi ili desni slot?
Promijenjeno od Dell (25.02.2012 u 15:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Kanada
Downloads: 11
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA500,PA50,Gitaru, Harmoniku
Interesi: muzika
![]() |
![]()
jeli se to desi na bilo kojoj funkciji ....(style,midi,sequencer,sound)
moze da se desi da je ritam napravljen u tom setu aad ima ogranicenu duzinu i nije podesen da se vrati na pocetak kako treba (to se prijatelju desilo ) zato kad si promenio set problem je nestao |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
prijatelju,ta dva slota sto su prazna sluze za EXB memoriju,prosirenje,na kojem dobijas sve od drum kit gitare i ostalo kao na fabrickim,stime sto je to poboljsano normalno cisce i mocnije zvuci,to nije do sudo set,niti je do rama,rami mogu da budu razliciti,ti kazes treperi ti i displej,promijeni strujno kablo i mislim da neces imati problem,ali uzmi nesto kvalitetnije nemoj uzimat tanje,isti problem kao kod mene,ja imam razlicite memorije na pa1x,i radi normalno nikad problema,to ako ti pojavljuje krcanje na slusalicama,to je slab kontakt,ima dosta solucija,a kao prvo,promijeni strujno kablo,ono zna zezat,eto toliko,pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|