|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Cm-G#-----------Cm---
Nisi znao da me cuvas ----A#-----------Cm zato svojim putem kreni Cm------------A# nije ljubav tebi majka -G#--------Cm a maceha meni REFREN:2x Cm-------------------------- Zato sto sam ti verovala slepo --------------G#-----A#- volela sam te, lagao si lepo A#---------------------------- zato sto ti je sve od mene prece G#---------A#-------Cm------- ovo je nase poslednje vece eee Cm---------------------A# Onima sto govore lose o tebi G#--------A#-------Cm ledja bih okrenula za tren Cm------------------ sada me je svega stid ------A#---G#------A#------Cm kako i ne bi, bili su u pravu za sve Cm----------------------A# Kada si mi trebao vise od svega G#----------A#-----Сm samo sam te imala u snu Cm-------------------------A# nocas kad mi jedino samoca treba G#--------A#-----Cm hteo bi da ostanes tu Ja mislim da je tako nekako ![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|