|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Čovek treba da pređe na tyros-a koji je sasvim drugačiji od korg-a što se tiče sređivanja ritmova, LE mu tu ne igra nikakvu bitnu ulogu, jer je aranžer osnova svirke, a uostalom sve što ima na LE može da ima i na PA2X pa i mnogo više.
Ima mnogo tema na tu problematiku, jedino zavisi od tebe u izboru pa vs t2 + le, koliko si spreman da zagreješ stolicu i posvetiš se sređivanju klavijature u slučaju da uzmeš t2. Kod pa2 bi ti prelaz bio skoro neosetan u smislu podešavanja, parametara, načina rada.... dok na t2 prvo računaj da moraš da ukapiraš kako sve funkcioniše pa da onda kreneš u sređivanje i rad s njom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ne boj se druže,nije Tyros 2 komplikovana mašina.Što se tiče sounda,to je stvar ukusa,neko više voli široki Yamahin sound,a neko direktni Korgov.Ja sam radio i na Tyrosu 2 i 3,a sad radim na PA 2 X.I jedna i druga imaju svoje mane i prednosti.Ja sam navikao raditi sa jednom klavijaturom,ali ako si ti navikao sa dvije T2 i Korg Triton Le su jako dobrakombinacija..Moraš sam donijeti odluku..,poslušaj,isprobaj,pa odluči.Vrlo je nezahvalno davati preporuke ovog tipa,niko ne može znati tvoj ukus i navike bolje od tebe.Po meni,šta god izabrao nećeš pogriješiti.Pozdrav i sa srećom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moj glas za Tyros 2 + LE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Moj glas ide za PA2.
Mislim da ces imati isti problem kao i ja, a to je privikavanje. Culi smo se, jednom, mislim, porukama, i tamo sam ti napisao sve kako je bilo, i zasto se tako zavrsilo.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|