|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Procesor je nesto brzi nego kod D255, grafika je ista (Intel 3150), sve u svemu nista revolucionarno bolji od D255. Mozda jedino da se napomene da dolazi sa 2 instalirana sistema, Android i Win 7 pa biraj sta ti kad treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
@nikadvisekorg
Pa momak hoće na računarstvo da ide, a ti bi ga poslo sa xp-om i 1gb rama, i onda meni kažeš da nemam pojma i elementarna znanja. ![]() Provukao bi se prvu godinu, a onda kad krene radit kod na 10 incha ekrana po 20 linija koda, a onda dođe asistent i kaže daj malo to preglednije razdvajaj, a onda dobije deset linija koda, e onda će se sjetit mene i mog neznanja ![]() Eto moje skromno mišljenje je da nije pametno na fakultet sa netbukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ja sam hteo taj asus da uzmem ali ga nije bilo kad sam kupovao netbuk, pa sam uzeo acer aspire d255 .... i blago rečeno prezadovoljan sam mališanom..... jedino sam napravio grešku i uzeo slabijau bateriju pa se moram zadovoljiti sa 3 sata autonomije pod punim ratnim tempom.... ali sve u svemu, laptop više neće kod mene u ruke, ovi mališani su za mene izmišljeni. E sad jbg neko voli veći ekran itd.....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Uvek može da na netbook poveže spoljni monitor, aman...
Nisam ljubitelj netbooka, ali znaju da budu jako prakrični. Imam isti MSI laptop. Raspada se nakon malo više nošenja.
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Upravo to, Vax, isfuserili su ga spolja. Jeftina plastika, znaju da mu pucaju nosaci displeja, ali sreca sa tim nisam imao problema.
@tranzit Cene su im slicne, ali me privlaci veci HD i vise RAM. Ipak 500GB u odnosu na 160 nije malo, a nije ni velika razlika u ceni. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ako je razlika u cijeni mala onda uzimaj D257. Tu nema sta da se zamjeri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|