|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
koliko ja znam svi ritmovi se vuku sa zip drive a sa HD mozes da pokrenes samo midi fajlove.Nisam imao EM-2000 tako da nisam siguran.neka me neko ispravi ako nisam u pravu.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
evo cuo sam se sa milanom (milanceshow) i reko je da mogu se ritmovi sa HD se reproducirat
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Roland EM2000 je izuzetna klavijatura....Kao sto rekose gore kolege "kopija od G1000"....Imao sam prilike da probam....Odlicno zvuci....Bubnjevi se takodje odlicno cuju....5 oktava.....Ima ZIP i HD....Sa HD-a se mogu direktno vuci ritmovi i boje bez problema....Isto tako moze i sa ZIP diskete kojoj je velicina 100MB....Mislim da bi sa TRITONOM bio dobar izbor, pod uslovom da se navedena klavijatura dobro sredi ritmovima i bojama i mislim da nece biti problema....Nekima smeta sto Roland u to vreme (G600,G800,G1000 i EM2000) pravi one standardne ekrane "minijaturne"....Ako ti ne smeta,slobodno uzmi,neces pogresiti ako je uzmes....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
odlicno,nisam to znao ali nije ni vazno,bitno da moze sa HD da se vuku styilovi.
Super.Onda imas milion kombinacija na EM-2000.Sad probaj da spustis cenu na 400 eura i kupuj to.svako hoce bar malo da spusti cenu.
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
AcaG600 hvala na komentaru
![]() anesa vidit cemo idem do vikenda da pazarim nadam se...vidit cu ostale kolege sta ce komentirati ![]()
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
ne treba ti nikakav link,rekao sam ti da zvuk zavisi od kvaliteta postavke a na EM-2000 mozes bas dobro da sredis aranzer da zvuci opasno dobro.Ja sam slusao EM-2000 na kome je svirao klavijaturista od Nede Ukraden i imao ga je moj kolega Milos-matori,znam odlicno da je sam zvuk klavijature jako kvalitetan.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|