|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Najpre hvala za neke komentare.Sinoc sam pokusao i uspeo da instaliram O.S.Kada sam hteo da ucitam Resurse i da vratim fabricka podesavanja,instrument nije hteo da prihvati sadrzaj resursa ,tako da je sada stanje sledece,svetli samo dioda kod displej hold ostalo je sve mrtvo a na displeju pise KORG PA 50 sd.Napominjem da sam Resurse skinuo sa zvanicnog sajta.Ponovo zahvaljujem svim kolegama koji obrate paznju na moj problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Slazem se sa kolegama,cini mi se da tu nije do sistema,vec da je neki hardverski problem.Meni se isto to upravo desilo na Rolandu.Pokusavao sam na razne nacine da je osposobim,ali bez uspeha.Na kraju sam je odneo kod majstora i rekao je da je otisla maticna ploca(ili neki deo na njoj,ne secam se),sto nemora da znaci da je i kod tebe isti kvar.Sacekaj mozda ce neko resiti tvoj problem,mada sam 70% siguran da je otislo nesto.Najbolje je da odneses klav u neki servis i oni ce resiti tvoj problem.Pozdrav i nadam se da ces brzo resiti taj problem.
![]() Koja & Korg(K & K) ![]() Promijenjeno od koja (09.03.2012 u 18:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Problem je resen! Stvar je bila u softveru koji je na neki nacin "pobrljaveo" posle moje zajebancije
![]() Naime, stvar je u tome da treba obrisati celu SSD memoriju, ne samo reinstalirati novi OS. Znaci, prvo snimiti novi OS na SD karti i ubaciti karticu u klavijaturu dok je ugasena. Nakon ukljucivanja klavijature, pojavica se poruka sa pitanjem da li da se ucita OS sa kartice sa ponudjenim YES i NO. Umesto YES ili NO pritisnite dugme FADE IN/OUT. To ce obrisati kompletnu SSD memoriju i ucitati OS automatski sa SD kartice. Nakon toga, ucitajte sound resources koje takedje mozete skinuti sa KORG sajta i to je to. Memorija klavijature je cista kao prvog dana. Nadam se da ce nokome ovo koristiti, Pozdrav Dragan. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nicic za ovaj koristan post: | brajo456 (09.03.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|