|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Naravno da ovisi i o procesoru ram memoriji kao i o brzini HD koji je u kompjuteru .Ja sa intel 3.2 i 2GB rama i EMU 0404 nisam primetio da bi nesto blokiralo .Ali danas je najveci trosak upravo zvucna karta ali mislim da neka karta iz ranga 200 Eura moze da zadovolji mnoge nase potrebe .A sa Latencijom nisam imao problema ni sa Audigy ni cak sa ovom onboard kartom verovatno zbog drajvera koje sam instaliro sve je radilo OK .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Al dobro ak imaš otvoren samo 1 software,koji ne koristi previše semplova odjednom.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Latencija ti najvise zavisi od otvorenih midi kanala,u tome je tajna
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (23.11.2007 u 15:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
ne,nego o polyfoniji!!
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav ljudi vidim da se pise pa i ja da jos nesto kazem.Instalirao sam demo verziju one man band i ja sam zadovoljan kako je to radi,zvucna kartica mi je creative live i to radi dosta dobro sa njenim bojama.Zanima me kako da dodjem do normalne verzije softvera i ako neko zna a siguran sam da zna kako da ubacim semplove da mi vuce na ritmove.Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.12.2005
Downloads: 1076
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
dali ima nekoga ko radi sa OMB 10 i emulator x2 ili proteus i vuce semplovi ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: Hollanija-Rotterdam
Downloads: 568
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50
Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori
![]() |
![]()
I mene interesuje ovaj software. Ja sam isto skinuo Demo verziju i svaki ritam od Yamahe PSR serije cita bez problema, ta informacija stoji i na njihovom site-u.
Moje misljenje je da na jednom laptopu sa dual core procesorom i minimalno 2gb memorije (uz ovo bi se OS u nasem slucaju win xp morao preraditi za DAW sistem) i sa minimalno Audigy (PCMCIA) ZS2 card zvucnom karticom dobro radilo. Uz V-sampler ja mislim da bi to bilo sjajno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam sve to probao na lao top i to trojci sa 256 mb rama i radi bez problema sti sto bi falilo jos memorije za nesto ozbiljnije.da li je neko vec instalirao verziju koja je normalna da nije demo ako ima neko neka kaze kakva su njegova iskustva posto demo verzija ne dozvoljava mnoge stvari i kako da se podesi da se vucu semplovi na primer iz v semplera ili nekog drugog sof semla ili vst instrumenta ako neko zna i hoce da pomogne neka me kontaktira na mail ima u profilu.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Veliki pozdrav za Ficu Cara najbolji covek na forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
fico care ako moze i meni ta desetka da malo experimentisem jer ne volim sa demom se zezati ono mozda se nesto i napravi dobro verujem a demo ti kaze stop... ha-ha... POZ od virus benda!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
band, man, one |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|