|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.10.2007
Mjesto: Zagreb
Downloads: 54
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ketron sd1 , gitara
Interesi: muzika, nogomet
![]() |
![]()
Ima li netko prevedeni tutorijal za ketron sd1?
Bio bih zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 99
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Djandjer
Sumnjam, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
da ces naci negde preveden turorijal. Radi se o celoj knjizi preko 200 stranica. Nikome se ne isplati prevod, posto malo njih koriste KETRON SD1. Ja manje vise poznajem svoj instrument, postavljaj pitanja, mozda znam odgovore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
nije tocno da nema javi mi se na mail pa cemo se dogovoriti gdje da ti ga uplode jer ja sam nabavio knjigu i skenirao cjelu pa ti je u jpg formatu a pdf neces naci form jer je prevedena pvt. u hrvatskoj ali su ti sve grafike i pokazivaci autenticni stvarno je dato truda ali ako imas sd1 prodavaj dok je cena ok i kupuj ketron audya pa vidi sto je pila pregazila sve trenutno na trzistu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
usput receno do sada sam promjenio 2 sd1 i i do prosle godine radio na sd1 pro + ketrone koristim vec 5 godina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
usput receno do sada sam promjenio 2 sd1 i i do prosle godine radio na sd1 pro + ketrone koristim vec 5 godina
http://snagaljubavi.spaces.live.com/...9951E8959!160/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Slazem se sa Snagaljubavi: trenutno na trzistu najbolji sintic je Ketron Audya. Jos nisam imao prilike da je isprobam ( upisite na www.youtube.com Ketron Audya da ga cujete), ali vec me je ubedio. Da li neko zna kolika mu je cena? ( ne znam zasto sam se odjednom setio citata iz Alana Forda: "cijena? Prava sitnica!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
cjena od 3200 do 3600 eurica samo ovisi koji dobavljac, ali vjeruj da vrijedi svaki cent ja sam bio na prezentaciji i trazio sam da ga malo nagazim. Sve klavijature do sad imaju po nesto od nje ali ne sve ova shema sa mp3 loop je ludilo to ti je mali cubase u pokretu a vokalist ne da radi vec rastura ovo sto smo do sad na sd1 semplali vocale je igra sto ovaj radi i nema kraja koliko si spretan i koliko znas tako ce ti raditi ali na zalost najbolje ce prolaziti oni koji ne sviraju jer matrice mp3 form cita jao sa viocalima itd...itd....
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2011
Downloads: 71
Uploads: 13
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ponosni sam vlasnik Ketrona Xd9 i nakon 6 godina i dalje mogu reći da jedan od boljih aranžera na tržištu. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
![]() |
![]()
Nakon godina i godina sviranja korga PA vaki-naki,već duže vrijeme radim na sd5,nisam neki virtuoz.Točan sam harmonijski i ritmički,ali mi se kvaliteta podigla bar za jednu klasu što se tiće sounda.Sa mog gledišta korg je jednostavnije koristiti,ima puno materijala u kojem se i zagubi čovjek ponekad,problemi se brže riješavaju na korgu,pošto ga svi imaju itd....Ketrona sigurno neću prodavati,ali uvijek imam jednog korga uza se,ako ništa drugo zbog par dobrih semplova,i za ne daj bože problema s ketronom.Ritam sekcija što ide van je nenadmašiva ipak na ketronu,pogotovo za glazbu koja se ne sastoji isključivo od narodnjaka tj.rumbi,sambi,sa sa,kojekakvih zujalica.Ipak sam radio na korgovima godinama pa mislim da ima istine u ovome.Ketronu zamjeram u odnosu na korga floppy,malo memorije za patterne,laganu nepregledljivost,možda neke nelogičnosti u rukovanju tokom live svirke,tko koristi midije player nije pojam jednostavnosti ........Ima puno mana,spisak bi se još odužio,ali ono najbitnije a to je zvuk je no.1.
Promijenjeno od korgpa600 (12.12.2012 u 20:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ketron, sd1 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|