|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E to nisam mogao nikako da nadjem da kad sviram da mi u cubase snimi midi sve trake posebno a trazio sam i to,pa snimam kao audio zapis odmah sve i tu nema ispravke vise
![]() Ja sam naso i znam podesiti kanale za kad radim u patern editoru gdje se snima ili pravi ritam i to sam uspio da mi u cubaseu tj.na zvucnike sa traka cujem ketronove bubnjeve i instrumente,ali nisam nasao kako to funkcionise kad hocu da snimam ono sto sviram sa ketrona da odmah snimi midi po trakama u cubase sve onako kako mi zvuci na ketronu...A jos gore je to sto sviram midi harmonikom pa je podeseno u ketronu za midi harmoniku kanali...Bass strana svira bass,cord1,cord2,cord3,cord4,pad a desna normalno solo boje itd...Valjda radi toga poslije cubase ne zna gdje je sta,pa mi svira bez veze sve heheh...A ima i mogucnost da se snimi i u ketronu fajl kao midi samo ne mogu vise traka a i poslije kad sam ubacio taj midi fajl zvuci katastrofa u cubase,pa zato sam i snimao ovako kao do sada sve u audio..Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaah... ti se bas namucio. Za pocetak, snimi prvo sve na jednu midi traku a onda kada snimis markiraj tu traku i idi gore na midi pa na Disolve Parts a kad te pita kako, ti markiraj "po midi kanalima". On ce u trenu da razbaca sve podatke po odgovarajucim midi kanalima i tada mozes i da izbrises onu zajednicku traku, mada i ne moras, posto ce Cubase automatski da je mutira. Sada ces imati svaki instrument sa Ketrona na posebnoj midi traci. Ovo ti je za pocetak.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | milepsr (28.03.2012) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja to već primjenjujem .
i naravno vidim sada i manjkavosti toga . Dugo traje to snimanje pojedinih midi traka u pojedinačne audio trake . mada mi je to generalnmo ok . Midi traku mogu ispraviti i samo neki sound ubaciti i snimaj ... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|