|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]() Citat:
Pravim sebi ritmove i nemam problem sa funkcionisanjem istih vec me interesuje ovo da bih znao sta se dobija time i moze li se jos nesto unaprediti? A sto se tice programa, koristim Cubase odavno pa sam navikao na njega, dosta brzo funkcionisem u njemu dok bi u nekom drugom programu, tipa Sonar (koji je vise nego odlican) morao malo da cackam da pronadjem funkcije koje u Cubase-u znam zmureci da nadjem. Za CASM sekcije, koje inace imam u vecini ritmova, koristim pominjani CASM Edit. Inace, citao sam po forumima da je XG Works odlican za rad oko midija ali nigde ga nisam nasao da ga probam. Aj` sto nema "narodne" varijante ali nema nesto da se nadje ni legalna! Ima li neko od vas OMB11? Voleo bih da probam taj program, voleo bih da vidim kako funkcionise! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Što se programa tiče, ne bih se miješao
![]() Ali zato možeš bez problema kupiti OMB11 i imat ćeš sigurno sve što ti treba. Nisam ga koristio ali vjerujem u ono što Tranzit kaže. I vidim dosta poboljšanja u novoj verziji. Sigurno vrijedi te novce, ne sumnjam. Za vađenje CASM podataka koristi Casm editor od Osenenka. File > Export to .... ne može jednostavnije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
...i import file from... opet ne moze jednostavnije. Sa razlogom ti je Casper predlozio Sonar i XG Works jer se desava u pojedinim slucajevima kod obrade Cubaseom da dodje do izvjesnih pomjeranja markera a i pogresne interpretacije CASMa pa onda i do gresaka u ritmu. Inace kada je po srijedi Midi obrada je taj XG Works, kada su u pitanju Yamahini XG kompatibilni instrumenti daleko ispred Cubasea jer raspolaze alatima koji su samo njemu svojstveni. Postoji verzija 4 XG Worksa ali samo na japanskom jeziku a sumnjam da ce se ikada pojaviti na nekom od evropskih jezika. Medjutim i ova posljednja verzija 3 radi sve sto je potrebno u domenu obrade midi fileova i ritmova.
Promijenjeno od tranzit (29.03.2012 u 02:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Sve je to lepo ali gde da nadjem taj program?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Koji program ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
XG Works!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Program je odavno prestao da se proizvodi a i suport za njega je ugasen, ne postoji u prodaji vec desetinu godina... 'ajd pogledacu sta mogu da uradm za tebe. Koji operativni sistem koristis na PCu ?
Promijenjeno od tranzit (29.03.2012 u 03:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|