Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Produkcija i postprodukcija

Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka

Alati tema Display Modes
Star 30.03.2012, 01:17   #33
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Heheh uspio sam ja da kad sviram da mi snimi midi traku i kako mi je drug Tranzit objasni samo ih poslije razdvojim,a to sam i prije znao..posto sam cackao oko toga ali mi je bio problem da kad sam pustio sviralo sve bez veze,a to sa midi klokom je tacno i to sam trazio jer mi je trebalo kad snimam ritam koji sam pravio ili prepravljao u cubase nece da pokrene kad pritisnem na ketronu rec,pa sam morao da pustam istovremeno i u cubase play,a na ketronu rec i tesko da sam uletio nekad u takt i da mi poslije zvuci na ketronu kao u cubase bez da prekine ritam kad ga vraca na pocetak...Jos nesto probao sam da snimim tako midi kad sviram i ukapirao sam gdje je bio problem i zasto je zvucalo sve bez veze...morao sam da poredam instrumente po trakama i bubanj,ali nisam opet zadovoljan posto svi oni bubnjevi sto ímam u cubase ne zvuce kao sa ketrona..npr cinele nema itd.Da ne kazem o live lopovima njih nema nikako mislim..Ipak hvala Tranzitu od srca a ja cu dalje da cackam i da probam,pa ko zna mozda se i u to ustelim jednog dana,a nije losa stvar snimati tako bude sve cisce u snimku i mogu poslije da pravim korekcije pojacavat ili smanjivat instrumente kako meni pasu u miksu,dok to ne moze kad se snima audio..jedino kad bih snimao sve jedno po jedno....Pozz

Promijenjeno od zeljko (30.03.2012 u 01:19 sati)
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije