Hvala svima na savjetima,sto se tice MAC-a to je nesto na sto me nagovaraju sto neznaci da cu da i kupim taj MAC.Zadovoljan sam bio prije 2 godine sa ovom konfiguracijom,kako covjek stice znanje i iskustvo pa i aranzmani zahtjevaju svoje pocelo je pomalo da skripi i to u zavrsnom djelu obrade kada imam i do 40 audio traka koje moram smiksat,pocne moj athlon da pisti,ali snalazim se po tom pitanju.
Bio sam nedavno kod jednog gitariste,uspjesnog aranzera i producenta iz Bihaca da ga ne imenujem sad ovdje,i tako smo malo raspravljali o tim konfiguracijama,radi tip na PT i citavo vrijeme me ubijedjivao kako treba da kupim MAC i da radim na Logic ili Pro Tools ako hocu da budem u svjetskom standardu,sto me je malo pocelo i nervirat al hajd eto.Znaci MAC je nesto sto moze ali nemora.Od PCM 91 imam impulse za IR reverb od waves-a i mogu reci da sam odusevljen,samo sto onda proradi neki vrag u mom mozgu pa pitam se kako taj reverb onda radi kad imas tu spravu

Od lexicon-a imam i te plugove a nedavno mi bio jedan drug u studiu i rece da mi nevalja verzija pa nekontam koja je sad najaktuelnija,naravno (narodna)
@tranzit
I na drugim sam Forumima postavio isto pitanje pa vidjet cu kako sta.
U svakom slucaju Hvala svima.pozdrav