Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 31.03.2012, 10:50   #1
zaki1
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
zaki1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Dusko; kolega ;pozdrav i uz svo uvazavanje nemogu da ne dam komentar na ,"ako imas hrabrosti otvori klavijaturu uzmes lemilicu..." mislim bez uvrede i ikakve lose namere to ne stoji ,treba i sa lemiliciom znati raditi korektno ,uz to treba i vakum pumpica da izvlaci rastopljeni tinol,a uz to vec sam pisao na ovom forumu na slicnu temu,preporuceno je biti i propisno uzemljen radi elektrostatickog elektriciteta, ukratko ko nema iskustvo i neko poznavanje ovog posla ,ne treba tako olako to shvatati, i eksperimentisati na svoju stetu, ipak to nisu bas jeftini uredjaji ;zato mislim da ne treba bas olako hrabriti ljude na tako nesto;moj veliki respekt i pozdrav.
zaki1 je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, zaki1, za koristan post:
Dusko (01.04.2012), vladan.pro (03.04.2012)
Star 01.04.2012, 08:47   #2
Dusko
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Dusko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Postovani zaki1, na osnovu svog licnog iskustva (na zalost, vec ga imam podosta), hteo sam reci da covek sve moze kada hoce. No, ipak se moram sa vama sloziti, mada mi nije bila namera da uticem na bilo koga na ovom forumu da se "drzne" i ustedi nesto novca na zameni prekidaca. Dakle, ipak, ko nema ni malo iskusatva u lemljenju, otvaranju starih radio aparata i gramofona i koga elektronika ni malo ne interesuje, bolje je da plati majstoru. Hvala vam zaki1, sto se mi ukazali na ovu moju, pomalo, nesmotrenu izjavu.
Dusko je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije