|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Downloads: 0
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Policija je sprovela akciju hvatanja pijanih vozača. Naravno, smjeste se ispred najprometnije birtije i čekaju. Oko fajronta krenuli svi napolje iz kafane…
Posmatraju policajci i primete jednog koji izlazi na parking i pokušava da nađe svoj auto, proba jedan da otključa, proba drugi, pada, ustaje, tetura se i nakon dobrog padanja po parkingu i traženja svog auta, naravno parking se u medjuvremenu ispraznio, pronalazi auto i kreće kući. Naravno, patrola koja ga je posmatrala odmah ga zaustavi i gurnu mu alkotest koji pokaze 0,0. Gleda njega policajac u nejverici i kaže: - Ma daj, kako imaš 0,0 a tu padaš po parkingu već više od pola sata? Vozač odgovara: - Je*i ga, večeras sam ja morao da budem mamac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
E, ovo je dobra fora za nas muzikante da zeznemo muriju kad idemo kući posle tezge. Samo je malo teže naći treznog kolegu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Što se desi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno?
- Jebe ti se, a neda ti se. Nagovara Mujo Fatu da se obrije "dole". - Ih, budale! Pa da mi se cijelo selo smije! Ide plavuša ulicom i liže sladoled. Vidi nju druga plavuša pa je upita: - Gde si kupila vježbanku? Kako počinje recept za cigansku tortu? Ukradeš tri jaja... Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac: - Sjed' bolan, da ti nešto objasnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
Dosla plavusa od vozackok ispita kaze drugoj plavusi:
- Ne razumem kako sam pala na ispit? Dosla sam do kruznok toka, na znak je pisalo 30 i ja sam 30 puta kruzila oko kruznog teka.Instruktor mi je reko da sam pala... - Druga plavusa: Mozda si krivo brojala . ![]() Kako je plavusa slomila nogu cisteci sa grabuljom ? - Pala od drveta ![]() Sto plavusa pije vodu kad pojede jabuku ? - Zaboravila da je opere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Kladili se francuz , nemac i bosanac ko moze da ponese najvise lubenica odjednom... Kaze francuz: ja mogu dve. ispod svake ruke po jednu... Kaze nemac: ja mogu tri. Ispod svake ruke po jednu , i trecu nabijem na kurac.... Dosao red na bosanca, i rece on: nije to nista, ja mogu pet! Na to ova dvojica pocese da ga zajebavaju: ma kako pet lubenica, nema sanse covece, kako??? Pa lepo, rece bosanac, ispod svake ruke po jednu i nabijem nemca na kurac
![]()
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
O izvini @guitar greska u pisanju ..
![]() Pravi je : - Kako je plavusa slomila nogu cisteci listove u jesenu sa graabuljom ? Pala od drveta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|