|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam da li je na svakom pa1 tako,ali znam da na pa800 radi touch super npr...znam da je stariji tip ali opet mislim da treba bolje da radi...bukvalno me taj touch screen tera da kupim pa2....koliko mi puta luta ruka samo u toku svirke kad ne nabodem iz prve
Promijenjeno od mimiki (04.04.2012 u 11:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
E@mimiki,moras da vezbas da "nabodes iz prve",mlad si vezbaj!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Mnogi narod,dosta sam puta gledao prstom puno pretiskaju po displeju,sto trebaju malo laganije odnosno njeznije,displej dobije neravnine,kojem mozes radit bezbroj caliba...ali nista neces dobit,displej je dobio svoj i moze ti pomoci zamjena novog,ili postoji jedna solucija da se mijenja zastita displeja koju je teze naci i ona zna biti uzrok ali mnoge kolege su odgovorile na pitanje i pomoce ti tema se moze zavrsit da se ne lupa djaba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.05.2004
Downloads: 1039
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi
Da ne otvaram drugu temu a radi se o displeju na PA1x, jedino kod mene je problem koji nije ovdje pomenut. Displey nakon nekog vremena rada aranzera pocinje sam da pojacava osvjetljenje i onda se vrati u normalno stanje! U tom momentu prijelaza iz svijetlog u normalno, malkice se cuje da zakrci a ponekad i na desetinku sekunde nestane ton i to me mnogo zabrinjava. Ako je neko imao slicnu situaciju, zamolio bi da isprica svoje iskustvo |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|