|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Prijatelju meni se to isto desilo dok sam imao pa50.
Znaci ,kad pocne ucitavanje,na pola stane i na displeju nema nista(Belo,...) Problem je bio resen zamenom main borda ,srecom sprava je bila u garanciji a ja u USA. Ja sam svasta pokusavao,resetovanja,novi OS,nista nije moglo... Moj savet: spravu odnesi u ovlasceni Korgov servis u Svedskoj ili Nebojsa Cupic iki Miki Kragujevac,oba su vrhunski strucnjaci. Sorry ,pozdrav Wuk 013 !!!
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E ljudi a kako izgleda mainboard ,da ga izvadim i posaljem u Kragujevac .Nemam pojam sta je to .Kad otvorim klavijaturu mogu sjesti i plakati .... nek mi neko objasni sta je to ili zna kako izgledaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
mainboard ili maticna ploca ti je elektronska ploca u klavijaturi na kojoj se nalaze razne komponente,zapravo ona je jedna jedina a na nju se spajaju tipke ,napajanje....neznam kako korg to ima ali trebalo bi da bude samo jedna ploca s elektronikom(chipovima),mozes probat i otvorit klavu i trebala bi ti bit jedna baterija od 3v,ona plosnata ko sto su u satovima,mozes probat nju izvadit i onda kratko spojit(zbrikat)ta dva limica koja imas.to ti resetira memoriju i postavke jer ti se nesto pobrkalo mozda kad si palio gasio stalno klavu!znaci nece boot sistema napravit jer je naisao na krivi cheksum negdje....a moguce je i da si "izbrisao" eprom(erasable programmable read only memory)chip.daj nadji nekog frenda koji se kuzi u elektroniku i cackajte po tome!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Nema nikakvih back-up baterija,novija tehnologija,poslao sam ti slike sta da poshljes
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobri, korg, ljudi, mrtav, pa50, pomozite |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|