|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
@zaki1 Pa da si mislio samo na Pa seriju opet ne moze Pa800 nikako da bude njabolja i i naj savremenija klavijatura.
Sve sto ima Pa800 ima i Pa1x ali da ne razvlacimo sad temu u pogresnom smeru. Sto se tice grmljavine kao spuca negde u blizini nece je spasiti ni ta zastita. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | Svirac bt (12.04.2012) |
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Bukvalno su iste, isto izlaze na razglasu, samo je pa1x u plastičnom kućištu, a pa1xpro u aluminijumskom.
Evo kako izgleda kad se na pa1xpro skrate stranice samo 12cm je duži od pa800
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | Svirac bt (18.04.2012) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
oprostite kolege sto tu upadam ko padobranac, al u temi se spominje vise puta da je pa1x u rangu sa pa800 zar pa1x nije prof. verzija pa80 ke?
a sta se tice zamjene, ja mislim da postoji razlog zasto taj hoce da se mjenja, promisli malo, mora da je tu neka caka jer tesko mi je za svatit da neko hoce da pridje takorekuc "sa konja na magarca" tu nadoplatu vadi mp3 board koji dodje oko 250 eura, al malo mi se to ipak cini previse |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|