|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze, kad dodjem kuci pogledacu pa cu ti javiti, ne mogu sad da se setim tacno kako ide, nije nista komplikovano, ali trebace ti malo vremena za to..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Mjesto: Austrija
Downloads: 5
Uploads: 9
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Ovako sam ja to radio:
Prevuces Wav fajlove u Awave i dodelis svakom fajlu odredjen ton (ja sam uporedjivao sa klavijaturom) Znaci desni klik na Wave fajl i Properties for Waveform.: znlid1unxzq.jpg fcjf3asarjkk.jpg Kada si to zavrsio, kliknes na Tools/Create instrument wizard, zatim pratis uputstva sa sledece slike: 5gflpj6ayvjw.jpg Sada ti se sa leve strane pojavio tvoj instrument, desni klik na njega, Save instrument as, odredis u kom formatu da ga sacuva (u mom primeru KMP), naziv, Save i to je to. Evo i za to slika: lj8dqt1iape.jpg Ubacis u klavijaturu i probas, ako tonovi nezvuce kako treba onda si pogresno odredio dirke u Root key (najverovatnije broj oktave). Nadam se da sam bio od koristi, puno srece. ![]() |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, govedarevic, za koristan post: | NikolayTheM (11.04.2012) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Lijepo si objasnio ovo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
sredio sam, i sve radi lepo hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Mjesto: Austrija
Downloads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Jos da dodam da ako su semplovi prekratki, treba svaki pojedinacno loopovati. Kolega vingula je to detaljno opisao (tacka 13 do 15)
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...ighlight=awave |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio govedarevic za ovaj koristan post: |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|