|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pored njih (koji su po specifikacijama o kojima se diskutuje, bar deceniju ispred Audyje) ima i hardverskih u odnosu na koje je Audyja po ovim pitanjima samo skupa igracka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
Odoh ja da vezbam i da radim sa svojom Audyom 5 a vi nastavite gde ste stali,ova polemika postaje apsolutno besmislena i mucna za mene.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gerag za ovaj koristan post: | tyros 2 (26.04.2012) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.01.2010
Mjesto: Centa
Downloads: 1051
Uploads: 8
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Zasto neko ko zna dosta o audyi ne napise neke osnovne karakteristiki,ali one koje nas zanimaju,recimo
1.kolicina iskoristive ram memorije 2.broj mesta za senplove nezavisno od kolicine memorije 3.da li klavijatura prilikom ubacivanja senplova daje mogucnost lajerovanja 4.koji format senplova koristi 5.audio loopovi da li se odnose samo na bubanj ili moze i recimo ritam gitare Imam jos gomilu pitanja koje bih postavio poznavaocima,ali evo ovo za pocetak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
A sto ne procitas pazljivije moje postove u vezi sa Audyjom ? Imas u njima skoro sve te podatke.
Promijenjeno od tranzit (26.04.2012 u 12:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Čovjeku koji svira Audyu nošto zaribalo u operativnom sistemu i nije bilo druge nego instaliraj sve iz početka,a kako mi je rekao za to treba cca 3,5h,a na svirku je trebao za 1h i šta će nego traži ko može da ga zamjeni...e sad pošto klavijaturu nema dugo kod sebe možda se to može i brže napraviti ili na neki drugi način,al ako je to tako ne daj bože da ti se sruši O.S. prije svirke ili u toku svirke,a kako sam čuo Ketronovi O.S. nisu baš bili stabilni ni na prethodnim modelima.Samo to je dovoljno da me odbije od Ketrona ,a ima toga još ...Možda je i on nešto pogriješio ...???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nista kolega nije pogrijesio, to sto si opisao nije nista novo kod Audyje i nije on usamljen sa tim problemom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
3,5h za instalaciju operativnog sistema??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Mislim da grešite kolega, forum upravo zato i služi da ne bi morali da skoknemo do prodavnice već da iz prve ruke čujemo i pozitivne a i negativne stvari jednog instrumenta. I sam pomno pratim temu, ali ne mogu a da ne primetim da jedino kad je u pitanju ketron niko ne govori o negativnim stvarima kao da ćemo vas osuditi ako ste dali novac za nju.... naprotiv, instrument trebate sagledati iz oba ugla i kao svirač, i kao kupac.
Stičem utisak kao da sam na temi o pa800, svi koji ga imaju hvale ga na sva usta i niko ne priča o negativnim stranama kao da mi ne znamo ništa o tome.... i čak oštro napadaju one koji pominju te nedostatke. Da li je problem u tome što niste dovoljno proučili svoj instrument, pa nam ne možete još detaljnije pomoći u sagledavanju celokupne slike, ili je problem baš u tome što ste ga proučili pa vidite u čemu je problem....
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | zoric (27.04.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|