|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala lepo!Vrlo mi je bitan komentar jednog iskusnog i vrhunskog muzicara istancanog sluha do tanicna!Hvala na iskrenom komentaru i savetu
![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mare super ovo zvuci..imam par pitanja za tebe..Jel tokom cele svirke kombinujes ovako narodno-zabavno,ili samo na pocetku pa kasnije samo narodnjake i sl ili??? i kako pozivas ritmove i boje,preko performansi ili preko songbook??pozdrav
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Milan$ za ovaj koristan post: | Zeki@Veki band (27.04.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Mjesto: Beograd - Borca, privatna kuca.
Godina: 64
Downloads: 799
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonike klavirske i Yamaha@Korg klavijature, daire....
Interesi: Bivsi fudbaler i gimnasticarka, sport i muzika-spoj energije i strasti !!!
![]() |
![]()
Bravo Marko! Sjajno zvucis, potpuno kontrolises klavijaturu i glas, slusali smo te uzivo vise puta i veruj mi da sam se opet vratio u ono grotlo diskoteke u Sokobanji, od proslog leta. Da, ti posedujes tu vrstu carolije, da ko te jednom cuje i oseti atmosferu u klubu i medju svim tim mladim ljudima i pri tom vidi kako ti njih kontrolises i vodis svojim putevima kroz fantasticne mixeve, a oni bez polemike prate tvoj ritam i navigaciju, shvati da ispred sebe ima coveka, vrhunskog muzicara, potpuno predanog onome sto radi, kome je uspeh u poslu,njegov potpis. Sve cestitke iz Beograda i da jos samo dodam, biseri se uvek paze najbolje.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@Zeki@Veki band
Zveki moj dobri hvala puno na lepim recima pa se nadam da cemo se i ovog leta negde sresti i druziti i naravno neki Jagger i pivo kao sto nalaze obicaj ![]() @daca91 Hvala kralju ![]() @Milan$ Koristim i User,HD i plus sam kopirao preko fabrickih ritmova moje!Sto se preformanski tice ako radim neku boju original onda na nju stavim i stil koji mi ide uz tu pesmu i koristim ga iz preformance ali su mi preformansi sa ritmovima u gornjoj banci dok su dole samo boje i terce rasporedjene lepo redosledu i onako kako je meni najlakse da menjam sve to u toku svirke a da ne kasnim i ispadam iz svirke a naravno koristim i Song book i to dosta posto stalno ubacujem nove pesme pa ne mogu da popamtim tekstove dok ne odpevam neko vreme te pesme i ne udju u glavu!Sto se svirke tice uglavnom radim po klubovima i moja svirka traje 2,5 do 3h najvise i takav je uvek dogovor pre nego sto bile gde krenem da radim osim kad radim tezge naravno tu se oduzi svirka i po 7 sati mada u zadnje vreme me zovu kao gosta i onda odradim programski svoja dva bloka po sat i po,napravim atmosferu dobro naplatim i obicno padne neki bolji baksis ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (28.04.2012 u 14:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala drug..pozdrav
|
![]() |
![]() |