|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala Aco
![]() ![]() Dodato: @nesaband mala ispravka nista zlonamerno, cinicno, bezobrazno i svasta jos drugo sto na forumu moze da se pomisli... Nisam stavio Temu Harmonika vec Pomoc oko boja... A u svakom slucaju si upravu za to sto si reko da ugrejem stolicu i ja tako mislim dok covek sam ne provali sam nemoze da nauci stvarno vec samo da "nabuba" ![]() Evo svima za srecu ![]() Promijenjeno od LesaKesa (27.04.2012 u 01:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Sve je OK nema problema.Uzmi uputstvo i listaj i usput eksperimentisi kad god nesto novo naucis.kombinuj boje pravi kombinacije sa oktavama itd,ima mnogo posla ali na kraju se uvek isplati.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas i u download sekciji dosta setova za G 800. Ja sam bio postavio jedan koji sam ja koristio i bas je bio dobar (da ne bude da se sam hvalim ali to su mi pricali kolege dok sam koristio G 800
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mrkic za ovaj koristan post: | LesaKesa (27.04.2012) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
To tek kad budem imao dovoljno postova za download
![]() Ali hvala ti u svakom slucaju ![]() Kol'ko bese 25? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Boja MELLOW FM postoji,i nalazi se na banku B 31-3.
(Synth Lead - Square Wave - Variation 3) Da bi se probala svaka boja,treba je i naci,jer skoro pa svaka ima pod VARIATION jednu ili vise drugih. Ne bavim se ovim,ali eto slucajno sam pogledao. ![]() Promijenjeno od Sejox (22.05.2012 u 02:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Svaka cast hvala puno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |