|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja nešto ne mogu da otvorim ove slike, tj. antivirus mi prekine download na pola ....
aj nek proba još neko da skine da vidim jel do mene, tj. do antivirusa.... javljam ti čim vidim slike, ali po ovim podacima što si napisao o ram i o semplovima ti 100% već imaš ram memorije ubačene na pravo mesto, čim imaš onoliko semplova. E sad, ako ti ram semplovi "prskaju" kao što kažeš probaj da staviš te druge koje si uzeo umesto ovih koje su na klavijaturi..... na ista mesta naravno.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@nikadvisekorg-vjerojatno si kliknuo na krivi link (onaj iznad) gdje nudi nekakvu instalciju s exe fajlom pa ti antivirus odradio
evo slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@efendija - sliku su bile prevelike i preteške za postavljanje na forum pa ti ih zato nije prihvatio, trebaju imati max 97kb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ok.. hvala.. sad znam.. mene interesuje zasto mi pise u ram info da je ram bank 1 prazan.. a imam 2x16mb stavljeno.. mozda zato pise da je prazan jer je popunjen semplovima..?? a ram bank 2 je ok na info..
Dodato: mislimda su rami oboji ok.. i ovi novi i stari.. jer mi na oboje isto prskaju boje.. al ne sve.. znaci nesto drugo nije uredu.. citao sam da ima i veze taj os.. ja imam ovaj os 3.01 Promijenjeno od efendija80 (30.04.2012 u 09:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|