Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 05.05.2012, 19:24   #7
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E druze davno sam ja cackao oko tog programa i opet nisam mogao napravit da kad jednu tipku sviram da svira osnovni ton i tercu zajedno,jedino u tom duet modu svira ako sviram po dvije tipke terca,a to je i savim normalno kad sviram sam i osnovni ton a i tercu ja...to sam znaoKad radim tako kao sto ti pises i odredim od kojeg tona do kojeg da mi sviraju instrumenti ne bude nista drugo,osim kad sviram po jedan ton onda se i cuje samo jedan ton i tek kad sviram po dvije tipke onda se cuje i drugi instrument u terci u duetu modu....Jos ako sviram brze nesto onda mi se cak po nekad ali samo po nekad cuje ovaj drugi ton.i kad sviram po jednu tipku i samo smeta.Uzas mjesa se i kad treba i kad ne treba....Ili ja mozda nesto grijesim?

Kod ovog mog ketrona nema taj edit dugme,vec idem odmah kad sam u programu na instrumente koje ja hocu i kad pritisnem zeljenu grupu instrumenata a ima ih samo 4 odmah mi se otvore ti prozori...Prvi je za volumen,Pithshift,panorama itd..2.stranica su efekti..3.Range,Velociti sw.Sustain,Portamento,EXpr..Tu na toj stranici se nalazi i taj Duet,Trio,Stel i morph....Eto to je to valjda ali nema terce kad sviram po jednu tipku kako god sam probao.

Imam i ja upustvo a i da nemam lako mi je skinut sa ketron stranice,jedino ako je ovo upustvo vezano samo za tercu onda ok...Pozz

Promijenjeno od zeljko (05.05.2012 u 19:28 sati)
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije