Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 07.05.2012, 19:57   #25
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ne slazem se s vama da je mp3 glupost na korg-u..Prost razlog po merni je: Uvek kad sviram veselje,a evo zadnjih par dana je bilo nekoliko,barem pola sata ima pauza za muzicare-dve po 15-20 min,ili jedna duza,nebitno,i sad bih ja morao da nosim sa mnom mp3 player,iPod ili tako neku dzidzamidzu da pustim koju baladicu u pauzi,da eto ne bude pukla tisina u vreme pauze,a eto ipak je to proslava...A zasto to raditi,kad jedna klajva od 2000-3000 evra treba da ima tu opciju,koja u sustini vredi celih 15-20 evra,a eto mene oslobadja da nosim pleyer,da ga punim uvek pre svirke,kao sto sam ranije radio,da nosim kabli jos i za njega za povezivanje s mikserom itd,a ovde sve to u klajvi i eto ti..Isto tako desi se vise puta da neki klinac kom se svira 18. ili neki drugi rodjendan,hoce malo strane muzike(house,tehno) pre pocetka zive svirke...I da on ne bi zvao sad Dj-a za tih sat vremena,ja mu uz odgovarajucu naknadu,naravno,zavrsim i to,i naravno sve to iz klajve,ima i onaj feder na sredini,ako bas hocete da se mangupirate kao Dj,i zavrsava posao,svi srecni i zadovoljni..Meni korisna opcija,evo i naveo sam zasto..Izvinjavam se malo za off topic..pozz za sve

Promijenjeno od Milan$ (07.05.2012 u 20:00 sati)
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije