|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Slazem se za split,definitivno nije lose imati zasebnu temu da bi se s vremena na vreme citirao neki biser sa naznakom "ovako ne treba":-)
@Vaxter: naravno da znas,takav se 2 put ne radja :-D Sent from Tapatalk 4
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Da bi se citirao neki biser ?!
Da budem iskren ne dopada mi se tema jer to citiranje bisera je ustvari ismejavanje kako neko ne zna srpski. Kako i da je, nije bitno sta se meni dopada a sta ne, ali evo ga prvi primer .... clan @Maksuzija je iz Makedonije, pogresio par slova, ukucao post nabrzinu, mozda pa i kucao je sa mobitela ko zna .... ali to se sve zanemari i odma krene omalovazavanje, kako covek "objasno" neke stvari. Manje vise, skoro sve postove o kojima se prica u temi su shvatlive, al strpljenje nema, ajde odma da zajebavamo nekoga jer loso pise. Kakva kolegijalnost ..... ne bih ulazio dublje u temi .... ni moj srpski nije idealan, pa ako sam uradio neka greska u pisanje slobodno je bacite u potpis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Nije "ne radja", nego "ne radza"....
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
^^^ Izvini, u pravu si, nikako da naučim
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Zanimljivo!Uprkos svim nasim greskama, ipak sasvim dobro razumem vecinu kolega.Meni smeta samo to sto su mnogi mladji od mene, ali mi se cini da imaju vise znanja.Zato sam odlucio da i ja naucim bar ponesto.
Pozdrav
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sta je 51 godina prema vjecnosti ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ima dosta gresaka u gramatici tu se slazem sa vama. Medjutim ako se uzme u obzir sa kojih nas sve strana ima dobro da se razumemo i ovoliko.
![]() Ja licno dosta cesto izostavim zarez ili zapetu (kako hocete ) posto brzo kucam,a to brzo kucanje cesto je i uzrok nedostatka po kojeg slova u recima. ![]() Vuk je rekao pisi kao sto govris i citaj kako je napisano,a ovog prvog se nas narod drzi ko pijan plota. Ako cemo pravo onda bi svi ovde na forumu trebali da pisemo knjizevnim jezikom,a ne onako kako govorimo. Naprimer ja sam iz Hrvatske tacnije sa Banije i od 95 sam Srbiji. Vecinom stariji ljudi ce sa tog govornog podrucja reci FALE GA,a ne HVALE GA kao i FALI MI umesto NEDOSTAJE MI. Samim tim ovo Vukovo pisi kao sto govoris bas i ne pije vodu. Mislim da se kolega @neconix salio sa ovim,tacnije da nije mislo ozbiljno "Nije ne radja", nego "ne radza" . U nedostatku slova "đ" na tastaturi od uvek se kucalo dj,a ne dz. To se moze isto objasniti sa tim da u nasim jezicima nikad nije nedostajalo đ do pojave racunara pa ljudi cesto grese,a ne sa tim da tako pisu ljudi iz Bosne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice