|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Preteruje??? Vecina govori o OSNOVNIM stvarima. Svima je jasno da ovo nije sajt SANU i da se niko od nas sad igra (ko) lektora
![]() ![]()
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
OK ja ne planiram previse natezati sad ovde. Svako ima pravo na svoje misljenje. To sto ja govorim srpskog ispravnije nego neke ostale kolege, neznam sta da kazem, odomacinio sam se ovde pa naucio sam nesto al jbg svakome ne ide ucenje jezik dobro.
Moderatori i nemoraju obrisati temu, u redu je da se prica o ovim stvarima al zaista smatram da nije lepo navoditi primere i smejati se kako neko gresi u pisanju. Ima ih clanovi koji grese u pisanju al zato pa imaju sta da kazu. Toliko od mene .... pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Brisat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni licno ne smeta kad neko ovdje napravi pravopisnu gresku,mnogo nas je iz razlicitih krajeva,govornih podrucja,razlicitih obrazovanja...Ono sto nas zajedno sve povezuje na ovom forumu jeste muzika i razni problemi u vezi sa svirkom.Bitno je da se razumije sta je neko htio reci,kakav problem ima...A na kakav nacin se on ovdje izrazio,koliko pravopisnih gresaka ima i sl.to je njegova licna sramota i neznanje,moze doprinijeti samo tome da ostali clanovi stvore ruznu sliku o njemu kroz njegove postove.Mozda grijesim,ne znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne grijesis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kako mi Hercegovci imamo najpravilniju dikciju, dacu nam za pravo da smo i u gramatici najbolji, cast onima malo zapadnije od Mostara
![]()
![]() |
#7 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ehehehe misliš najpribližniju književnoj verziji? Ako već idemo u detalje....
i prizrensko-timočka varijanta nije nepravilna samo nije književna, a u nju spadaju južni srpski dijalekti...... takoj da mi što zborimo/oratimo na malko porazličit srpski 'ezik ne se računa da neje nepravilan samo neje b'š k'o književan ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | Vex (13.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|