Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 01.10.2005, 14:58   #2
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pozdrav Elvire i evo ja ću da ti kažem koje sam ja muke imao oko tih stvari.
Kada sam uzeo PA80, imao sam G-800 i došla je hitna stvar - da se što brže ritmovi prebace....
Tada kompjuter, u tim momentima - nisam imao, da bih nečto radio sa programima za konverzije.
Midi kablove sam imao, ali jednostavno, šta i da prenesem - nije bilo to ono pravo...
I dodjem do ideje, pošto mi je bila hitna stvar: Udjem u MICRO modove obe klavijature, izračunam im "kojeficijenat konverzije" - da ga tako nazovem i step by step, svaki ton bukvalno i po 23 u 24 sata, ja to prebacim do detalja.
Boje ne, to sam posle stavio po svom ukusu.
E sada verujem da ima iskusnijih ljudi na forumu koji rade sa raznim softverima, pa sigurno postoji neko mnogo brže i jednostavnije rešenje.
Bitno je da sam ja završio posao olovkom, papirom, matematikom i nekoliko neprospavanih noći
Pozdrav
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
g1000, korg, roland

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije