|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Da li vi mene zezate?
Ja subotu od 22 do 01 ili max 02, ako je dobar bakshish, radim za 100e od lokala, i josh mislim da je to malo! ![]() Ako budem radio novu godinu, sigurno necu raditi ispod 400-500e! ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
A sta je po vama realna cijena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ja sam imao upite sa 3 strane. Traže komplet band, pitali za cijenu. Reko im 2.800 € ili ako dadu kaparu 5.000 Kn onda je cijena 20.000 kn (500 kn im "schenkam" tj dam popust.). Do ove subote ima da jave ako pristaju. Već godinama računam cijenu dočeka Nove kao za duplo svatove. Znači 1.400 € duplo. Hebi ga, i meni je Nova. Ako hoće platit će, ako neće, bit ću doma s obitelji i prežderavat se i opijat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam do sada radio za Usr%&ih 200eura a i tako ostaje...Ma zaradi se nekad bakšiša ko salate,samo ako se zna postaviti narod na noge i izluditi ih...Ja i moj pjevač Buco evo već 2 nove smo dočekali pod istim krovom,svake godine za iste pare samo kod drugih gazdi,poslije nove obično kupim sebi kakav novi instrument a stari zamjenim,e ove nove moram malom da kupim nova kolica i hodaljku
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E moj druze, svi bi mi voljeli da radimo tako kao sto ti kazes, ali uvijek se nadje neko kome je lokal pred kucom, i njemu se "isplati" svirati za manju dnevnicu, i naravno mi koji ulazemo stalno u opremu i instrumente, kupujemo klavijature, dodje neki fajlas, sa MINI DISKOM, i kao nekom klavijaturom, i odnese nam posao. Vise se ni sadasnje gazde ne razumiju da li neko stvarno svira, ili pusta fajlove, NE, bitno je da je to lijepo za uvo, a dobro svi znamo da se mogu naci fajlovi boli glava.
Ja sam prvi da se napravi cjenovnik ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 20.12.2008
Downloads: 580
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nas troje 1200e samo docek bez reprize
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
2000e,nas cetvoro,docek i prvi,na isto mestu kao i prosle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ovo bi moje moglo ići u onu ajde da se žalimo,ali neću se žaliti jer sam dobro radio cijelu godinu a i slijedeću su 80% vikendi zauzeti, pa nebi bilo u redu. dogovorio sam doček za 2000€ (ja+trio) ,i danas mi otkažu. nije još kasno jer ima još nekih ponuda ali neće moći biti toliko para.a na kraju,nije sve u parama,nešto je i u novcu!
@marko dobra pogodba,svaka čast.i vrijediš para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao i svaka do sada,znaci radna.
![]() |
![]() |
![]() |