|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.03.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA 50 SD
![]() |
![]()
Gm
Opet one suze sto ti kvase lice D opet one stare suze bezobraznice Cm one samo lazu D Gm da te vise ne volim Gm-G/G7 Cm Ma ja sam tu D7 Gm da se brinem za tebe Gm D ma ja sam tu Cm D Gm da ti kazem volim te S tim kad drugi put ide refren,ako zelis... onaj dio ... Gm F Dis D ma ja sam tu Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 18:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Gm-----------
Opet one suze Gm------------ sto ti kvase lice Cm6---------- opet one stare Cm6------------- suze bezobraznice D7----------- one samo lazu D7----------Gm--- da te vise ne volim (2x) Ref. 2x Gm-G7----Cm Ma ja sam tu Cm------------Gm-- da se brinem za tebe Gm-------D7 ma ja sam tu D7--------------Gm da ti kazem volim te Drugi put: Gm-G7----Cm Ma ja sam tu Cm-------------Bb-- da se brinem za tebe Gm-----------------A- samo zbog tebe sam tu D7--------------Gm da ti kazem volim te |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
Hm
Opet one suze sto ti kvase lice F#7 Opet one stare Suze bezobraznice C F#7 One samo lazu da te vise ne volim REF.: H H7 Em Ma ja sam tu Hm Da se brinem za tebe F#7 Ma ja sam tu Hm Da ti kazem - volim te... H H7 Em Ma ja sam tu Hm Da se brinem za tebe F#7 Samo zbog tebe sam tu Hm Da ti kazem - volim te... Hm Kada negdje odem Pa me nema dugo F#7 Znam da nocu places i da spavas tugom C F#7 Znam da samo mislis hocu li se vratiti. Ma ja sam tu Da se brinem za tebe Ma ja sam tu Da ti kazem - volim te... Ma ja sam tu Da se brinem za tebe Samo zbog tebe sam tu Da ti kazem - volim te... ... volim te ... Ja mislim da bi trebalo ovako pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|