|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I tih 2x500 w je diskutabilno na 4 o, kad podijelis 1000 w na 4 kutije, dobijes 250 w po kutiji, znaci da ce kutije raditi na pola snage, a pojacalo iz powermate-a ce sigurno stati ako ga budes tjerao tom snagom non stop
![]() Da ne ulazim u dalju polemiku, da li powermate 1 stvarno ima 2x500w na 4 o. Pozz
![]() |
#2 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Pravi naziv nove serije c 15.2 nije corus line nego corus evolution.
Kutije su teske 28,3 kg, dok su d lite 12.3 teske 19 kg. Disperzija zvuka i osetljivost su iste kod obe kutije. D lite 12.3 po snazi sasvim odgovaraju tvom pojacalu, a c 15.2 traze jace pojacalo.Jedina prednost c 15.2 u tvom slucaju je nesto niza cena.Ne pravim poredjenje pomenutih kutija jer su to u principu razlicite kutije, ali sam to uradio samo zato sto smatram da bi za tebe u ovoj situaciji d lite 12.3 bile adekvatnija kombinacija. Pozdrav
Imam godina - nemam novaca,a i da imam... sta kupiti? ![]() Promijenjeno od ibanez (22.05.2012 u 20:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega @ibanez je odlicno objasnio sve, sad sve zavisi sta kome odgovara, i ko kakav zvuk voli. Na tebi je da se odlucis.
![]()
![]() |
#4 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Najbolja stvar je pokusati iznajmiti kutije pre kupovine pa ih probati.
Ako se odlucis za c 15.2 moraces da radis sa jacim pojacalom slicno kao kolega @DjoleBn.U svakom slucaju to su odlicne kutije, ali traze vise snage.Ja takve ipak izbegavam samo zbog tezine. Pozz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|