|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da, probao sam i to, i nista, isti problem...Sutra ih zovem jer danas kad se to desilo nisu radili...mada, sumnjam da ce mi pomoci, posto necu biti kuci do petka...tad cu vjerovatno i odnijeti klavijaturu na servis.Znaci, ako vam kljava pocne lediti, da se tako izrazim...moglo bi se desiti kao i meni...a dok nisam izvadio bateriju, sve je radilo savrseno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Korg garantuje (tako bar oni kazu) da klavijatura moze da radi bez problema i bez baterije,mada postoji problem sa podesavanjima u Maxx audio , bez baterije ne pamti trenutna podesavanja...mada ne moze sa sigurnosu da se tvrdi da je kvar prouzrokovan odsustvom baterije...Ljudi u servisu ce ti najbolje reci. Ako ti nije problem,izvestavaj kada imas vremena u temi sta se desava sa kvarom i popravkom.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
druze moj,uradi citav resource sa novim sistemom,koji imas na korg stranici,problem kao i kod mog kolege u toku svirke mu nekad nece displej,pa blokira,pa ispisuje internal error,bas kao kod tebe,bateriju je vadio,medutim kada smo vratili sada novi os i sve uriktali,vec 4 mjeseca nema problema,korg pa3x je imao manu u os,u kojem je fabrika nesto pogrijesila pa su odma pravili drugi os,baterija se vadi samo kada je kablo ustekano u klavu tako da ima neki napon,ti si vjerovatno vadio bez napona,eto toliko probaj i ovo nista te ne kosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
probao sam ubaciti resource, ali ne moze, kad odaberem resource, pojavi mi se please wait, i onda pokaze fatal error, nesto nije u redu sa diskom.Ako postoji neki specifican nacin da se to uradi, recite kako ide, ja sam probao sa tipkom intro, ako jos nesto postoji javite.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
a jesi li probao opet da skines resource i OS mozda je prilikom downloada napravilo neku gresku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
To nisam probao, ali sumnjam da je to razlog,jer ista stvar se desava i za Res i za Os, a nemoguce da oba nisu skinuta dobro...bar bi Os koji je par Mb trebao da je Ok...ali ne znam sa sigurnoscu, nisam kuci do cetvrtka, odmah cu to probati...kamo srece da je to razlog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Sto se svi zale na pa3x... Malo-malo, neko ima problem sa njim, nije mi jasno nikako, nova stvar, skupa stvar i da ima tako probleme...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|