|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Radio sam na tom mixeru.Snaga mu je 2 x 250 w na 4 ohm.
Fabricki je podeseno da radi bez kulera i ima "radnu temperaturu" sto ne treba da te zabrinjava ako se pojacalo ne greje bas preterano. Za koristenje samog mixera sa nekim drugim pojacalom poslusaj kolegu @acakasper i potrazi savet strucnjaka za to. Sto se tice poslednjeg pitanja tu trebas obratiti paznju da li je dovoljno pojacan "AMP VOL".To je okrugli crni potenciometar koji se nalazi iznad konektora za energetski kabal.Kada on nije dovoljno pojacan moraju se preterano pojacati potenciometri na mixeru da se dobije dovoljna snaga pa tada dolazi do izoblicenja zvuka (pik) sto inicira iskljucivanje releja u pojacalu.Tada imas prekide u zvuku.To nije nikakav kvar nego greska u podesavanju pojacala.Pokusaj prvo smanjiti sve potenciometre na mixeru, pa pojacati "AMP VOL" na 70 % od njegovog maksimuma pa onda pojacavaj potenciometre na mixeru dok ne dobijes zadovoljavajucu snagu. Pozz
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|