|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ja sam postavio sliku od masinu , dobro ocuvan je , ali ima neka razlika to sto kolega rece korg pa1x pro elite to je drugi model ili to je isto kao na slici sto sam postavio ?
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
pusti to koliko vredi, nego kaži čoveku koliko se prodaje.....
||
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Zalosno je sto su cene mnogo pale...Pa po oglasima vidim da ih jedva prodaju i za 1100
![]()
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Sto je zalosno ? Pa ne moze obicna elektronika da drzi istu cenu mesecina i godinama, logicno je da se vremenom obezvredjuje.
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ne skreći sa teme, koje su tehničke prednosti pa800 nad pa1 nisi mi rekao?
ja i ne tražim da se bilo ko slaže s mojim komentarima, iskreno baš me briga, ali kad neko ostavlja neargumentovane komentare ne mogu a da ne repliciram. Kao prvo ne znam za šta tebi služi klavijatura, možda da sviraš mački ili papagaju kod kuće, ja od nje živim i zarađujem i drugog zanimanja nemam, i ne smem sebi da dozvolim rizik da imam nestabilan instrument koji može da me za*ebe na sred tezge. Ako je crko ram 100evra, ako je crkla ploča 250-350e, ako crkne i jedno i drugo sam računaj, a gde je tu odlazak do servisa, čekanje da stignu delovi, pa nerviranje, pa šta ako ti se to desi na sred svirke, i udaljen si od kuće, a i da nisi nemaš rezervnu.... aranžer, sam sviraš sa pevačem a "alat" ti se pokvari na sred svirke..... ili trebaš da ideš na tezgu a nemaš instrument? Ja sam kroz to prošao, 3 puta mi se sranje kvarilo u roku od 3 meseca koliko sam je imao. Popravke i 3 puta nošenje na servis su me izašle više od 500e jer mi je crkla i ploča i ram, neka hvala to đubre neće kod mene ni u avliju da ne baksuziram ostale klavijature. Ako je to za tebe sitno onda ne znam šta tražiš na ovom forumu idi na neki gde diskutuju o jahtama i avionima. 20 muzičara iz mog okruženja koje mogu imenom i prezimenom da navedem su imali isti problem, samo dvoje znam da nisu imali problema sa pa800 njima i dan danas radi. Da ne bi otišao mnogo u off jer je tema o pa1x, samo sam ti ukazao na neke činjenice nadam se da uprava neće zameriti smatram da je ovo itekako u vezi sa pa1x.
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|