|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Novi demo za Eastern Europe Pack
PSR A2000 PSR S650 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Stara tema, ali da li je neko u medjuvremeno stekao vise iskustva sa Yamahom PSR A-2000? Da li je moguce od ritmova i boja iz, recimo, Balkan pack - a i Eastern Europe pack- a napraviti jedan set?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2013
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Za sada nije moguce kombinovati pack-ove. Jorgen-ov program raspakuje iz .yep fajla samo style-ove ali ne i boje (balkan drums, harmonike, tamburice). U svakom pack-u 70% stvari mi ne treba. To je meni diglo krvni pritisak i nateralo me da vratim Yamahu s750 (varijanta A2000) i narucim Korg PA600. Videcemo da li je bila ishitrena odluka...Yamahine fabricke boje su super...ali kazu Korgovi bubnjevi su vise "zivi" (za "u zivo" mi i treba)...a ima i sampler...pada mi na pamet Dynamix-Audio....sreca ovde u USA moze da se vrati...vraticemo i ovu ako treba...
![]() Nego, imam informaciju da je neko uspeo da ucita Tyros boje (.TVN) u PSR A2000. Koliko ja znam to je nemoguce. Da li neko zna sta o ovome? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
![]() |
![]()
Korg Pa600 takodje ima samo mogucnost ucitavanja jednog seta sa semplovima..meni Yamaha 10 puta bolje zvuci na razglasu od Korg-a, a Psr A-2000 mi se izuzetno dopao tonski. Boje me ne zanimaju, jer sam jako zadovoljan ''solo'' sekcijom kojom raspolazem. Meni bi Balkan Pack zavrsio posao, ali problem je sto mi je potrebno i par ritmova iz Eastern Europe Pack-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Kako sam vidio u "Best Of" Collection" packu (koji je free) nalaze se i Balkan i Turkish drum kitovi!
Posto je moguce izvuci sve ritmove na USB iz svakoga PACKA cini mi se da bi ovo bilo rjesenje za tebe kolega! Pozzz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hm, to bi trebalo da bude neki Europe Pack ako se ne varam, ali na Yamahinom sajtu nisam uspeo da ga nadjem, vec samo ''pojedinacne'' Pack-ove (Eastern Europe, Western Europe, Northern Europe, itd.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Evo ga:
http://www.yamahamusicsoft.com/en/ca...6?currency=EUR Nadam se da nisam prekrsio pravila,posto je program FREE! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|