|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Ja za efekte koristim kombinaciju:
EF1- program br. 4( reverb vocal 1) EF2- program br. 9( delay 2) Klizni potenciometri za oba efekta na nula. Potenciometri za parametre najcesce na polozaju kao kazaljke na 12 h, a takodje i po kanalima.Ako je prostorija u kojoj sviram sa mnogo ravnih, glatkih i tvrdih povrsina(beton, plocice itd,) tada efekte stavljam na manje vrednosti tako sto smanjujem kolicinu efekata po kanalima.Sto se tice ekvilajzera najcesce je sve na nuli, a izuzetno za pola podeoka podizem frekvencije 63 hz ili 125 hz( ali samo jednu od te dve ) za bas, a za visoke frekvenciju 16 khz najcesce jedan do dva podeoka. Sve to zavisi od prostora u kojem se radi. Kada radim sa pevacima onda sam primoran da koristim za efekat 2 program 16 ( tap delay). Njegovu brzinu odredjujes pritiskanjem TAP tastera. To obicno prepustim pevacima da sami odaberu, a ja u tom slucaju koristim samo efekat 1 na svom kanalu za mikrofon. Pozz
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|