|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 34
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
ako uzmes g600 ili g800 bice to dobar izbor sve do trenutka kada ce ti zafaliti memorije... za g600 neznam ali g 800 moze da prihvati samo 8 ritmova + fabricki, nemas harmoniku kako valja i jos hiljadu stvari... Po mom misljenju mnogo mnogo bolje ce ti posao raditi gw8. Polako skupi lovu pa kupi(osim ako ti nije hitno), mnogo je manje tezak i glomazan, a ako uzmes nesto od ovih starijih masina mislim da ces imati problema i sa prodajom kada budes hteo da uzmes nesto bolje... Moj kolega radi sa g800 tako da pricam realno i nisam nimalo pristrasan, ali mozda nisam u pravu pa sam razmisli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
Moj ti je prijedlog, ako ti nije frka sa vremenom, da jos malo sacekas i kupis nesto sto je bolje i od ovih navedenih.
Kasnije kad skupis jos para za nesto bolje, malo teze ces ih prodati. Znam jer sam i ja imao muke dok sam prodao nesto sto je starije... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|