|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Hvala vam ljudi
![]() Muzika je deo mene, jednostavno ne mogu zamisliti svoj zivot bez nje. Zato se trudim da svaki dan budem sve bolji i bolji. Secate se one famozne scene "Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem", to je jedan od mojih ciljeva u zivotu ![]() @Deeda Potrudicu se da odradim to ![]() Izvinjavam se sto nisam ranije video ove komentare, bas tad sam imao frku oko skole, zavrsavanje godine, pa obaveza koliko hoces, a posle toga sam otisao na turneju, a posle toga sam i zaboravio na ovaj thread. Sent from my HTC One X using Tapatalk
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (25.07.2012 u 04:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Kolege, evo mene sa novim snimcima
![]() Za pocetak: Ritam za pesmu Licna karta (ujedno i demonstracija najnovijeg bubnja) LK2 Malo bas-kontri sa PA2 nove bas kontre Jedan forspil u stilu Smekera G Dur forspil Par Janinih forspila Jana Mix
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|