|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
Uvod: A C R F E A
A F Jos jedna kap u moru, bezimeni lik. G E7 A Jos jedan broj karminom pisan. A F A moje usne traze jedinu od svih, G E7 A kojoj ni trag u pesku nisam. E A Krenut cu sa nas kasnije il' pre, E G G7 naci cu i ja neku drugu tebe. Refren A C Samo usne moje znaju kako je G E7 kada ljube bilo koju, G G7 tvoje ime zovu. A C Samo oci moje jos me odaju G E7 kad se deli sve na dvoje, G G7 duse prazne ostaju. Sve za ton vise... Forspil: H D F# G F# H H G Jos jedna laz u nizu mojih istina, A F#7 H da imam sve otkad te nemam. H G Nocas je nebo blizu mojim venama, A F#7 H za dodir taj se dugo spremam. F# H Krenut cu sa nas kasnije il' pre, F# A A7 naci cu i ja neku drugu tebe. Refren H D Samo usne moje znaju kako je A F#7 kada ljube bilo koju, A A7 tvoje ime zovu. H D Samo oci moje jos me odaju A F#7 kad se deli sve na dvoje, A A7 duse prazne ostaju. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|