|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala druze na informacijama ,potrudio sam se da zvuk ispadne ok,a snimak sam napravio tako sto sam ubo u left na klavijaturi i u ulaz mic na kompu pa preko aimp sound recorder-a i kvalitet snimka nije los po meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I kako si mislio da dobijes stereo snimak kada si iz instrumenta isao samo jednim kablom (L/Mono) ? To je ono sto sam ti u proslom postu napisao, ti si snimio u Sound Forge na stereo traku ama je signal na obje trake u Sound Forgeu potpuno isti te tako na kraju dobijas mono zvucnu sliku. Za te svrhe postoji kabl koji na jednoj strani ima dvije banane (idu u Main Out klavijature) a na drugoj mini stereo bananu koja se ukljucuje u Line In integrisane karte PCa.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Todorgm (17.08.2012) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tebi hvala druze bez tebe ovaj set ne bih uradio kako treba upravo zbog onog problema sa bubnjem sto sam imao kad je bio kratak e sad sam to sredio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|