|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
iz pouzdanih izvora znam, ništa nije korigovano, komponente su iste i danas kao i kod prvih modela..... jedan serviser je dobio odgovor direkt iz korg kompanije, posle mnogo pritužbi na kvalitet rezervnih delova i kvarova na pa800, da nemaju nameru da menjaju proizvodnju traku zbog "par kvarova".
Pa vi kupite to smeće. I još nešto, za limariju auta se ne pitaju vozači istih, nego autolimari, tako i u slučaju pa800, što se tiče kvaliteta pa800 pitajte servisere ne svirače, jer će svi da ga hvale dok ga ne prodaju, a on isto ko limarija na opel kadetu, kupiš da te zavoli autolimar. Nek me neko demantuje ako nisam u pravu.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | ibro22 (19.08.2012) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
@ibro22, Korga pa800 se pravi od 2006.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alek21 za ovaj koristan post: | ibro22 (19.08.2012) |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ne znam koliko cu ti pomoci ovim odgovorom jer se ne razumem u to bas. Uglavnom, imam kolegu koji ima pa800 vec dugo i radi vrlo aktivno. Pitao sam ga jednom prilikom sta se to desava sa tim modelom a on mi je odgovorio da je u njemu neki deo (da li ram memorija ili nesto oko maticne ploce ne znam tacno) koji se konstantno greje i kad se zagreje on crkava. Njemu se to desavalo ali pre ikakvog kvara je sredio to. Izaslo ga je sve skupa mozda 150-200e. E sad, da li je menjao nesto ili stavio neki cooler nemam pojma. Uglavnom, kako god bilo pa800 nikako nije smece!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | ibro22 (19.08.2012) |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kolega na pa 800 odlazi skoro sve osim gumica ispod dirki. Evo ti lepo spisak kavarova....
Ram memorija od 50 - 120 eu zavisi kako gde Maticna ploca odnosno glavna 250 -350 eu Napajenje posto je na istoj ploci sa pojacalom ako se menja kompletno izadje od 150 -300 eu opet zavisi od servisa. Na 90% odlazi ram od tih 90 na neki 50 -60 % otici ce i glavna ploca sa cipom. Na nekih 20-30 % odlazi napajenje. Pa800 je lepo zamisljena klav. ali katastrofalno odradjena odnosno delovi koji su koristeni su jako loseg kvaliteta. Promijenjeno od sinisa (19.08.2012 u 13:58 sati) |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, sinisa, za koristan post: | ibro22 (19.08.2012), nikadvisekorg (19.08.2012) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
[quote=sinisa;222222]Kolega na pa 800 odlazi skoro sve osim gumica ispod dirki. Evo ti lepo spisak kavarova....
Hahaha....moj brate i to im odlazi...neki dan bio cova da ocistimo gumicu na pa800 kad ono majko mila izbusena ko sir,ja je izvadim a ona sva ispucala.....samo da nadodam covijek je fajlas i ne svira slucajno je skuzio da mu ne radi par tipki i neke kao stekaju...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|